calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 28. MART: Bikovima će danas biti ključna komunikacija, Djevice se moraju fokusirati na svoje zdravlje

Objavio: RHT
28/03/2024 9:00 AM

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 28. MART

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 28. MART Foto: Pexels/Ilustracija 

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 28. MART Foto: Pexels/Ilustracija 

Ovan (21. mart – 19. april)

Danas će biti važno da se fokusirate na svoje ciljeve i prioritete. Budite odlučni u svojim akcijama, ali budite spremni i na prilagodbe. Otvorenost za nove ideje donosiće vam uspjeh.

Bik (20. april – 20. maj)

Očekujte da ćete danas biti okruženi inspirativnim ljudima. Iskoristite tu energiju da proširite svoje vidike i razmišljate izvan svoje zone komfora. Otvorite se za nove perspektive.

Blizanci (21. maj – 20. juni)

Vaša komunikacija će biti ključna danas. Budite pažljivi u izražavanju svojih misli i ideja. Imajte otvoren um za različite stavove i budite spremni na konstruktivnu raspravu.

Rak (21. jun – 22. juli)

Danas će vam biti važno da se fokusirate na svoje emotivne potrebe. Pronađite vrijeme za sebe i reflektujte o svojim osjećajima. Dijelite svoje misli sa bliskim osobama kako biste se osjećali podržano.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Očekujte dinamičan dan pun mogućnosti za društvene interakcije. Budite otvoreni za nova poznanstva i zajedničke projekte. Vaša harizma će privlačiti pažnju drugih.

Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Danas će biti važno da se fokusirate na svoje zdravlje i dobrobit. Pronađite ravnotežu između posla i odmora. Postavite prioritete kako biste održali stabilnost.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vaša kreativnost će procvjetati danas. Iskoristite ovu energiju da se izrazite kroz umjetnost ili inovativne projekte. Budite hrabri u izražavanju svoje autentične vizije.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Danas će biti važno da se fokusirate na svoje finansijske ciljeve. Budite strategični u upravljanju svojim resursima i budite spremni na promjene koje donose nove prilike.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Očekujte dinamičan dan pun novih avantura. Budite spremni da istražite nove ideje i koncepte. Otvorenost za učenje donosiće vam inspiraciju.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Vaša stabilnost će biti ključna danas. Budite organizovani i disciplinovani u svojim aktivnostima. Postavite jasne ciljeve i radite postepeno ka njihovom ostvarenju.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Danas će biti važno da se fokusirate na svoje odnose sa bliskim osobama. Budite otvoreni za komunikaciju i izražavanje svojih osjećaja. Razmislite o tome kako možete njegovati svoje veze.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Očekujte da ćete danas biti inspirisani svojim snovima i intuicijom. Posvetite vrijeme meditaciji i introspekciji. Budite otvoreni za duhovne uvide i pronalaženje smisla u svojim iskustvima.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS