calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos

HOROSKOP ZA PETAK 27. AVGUST! Neko će imati mnogo posla, a neko će biti promenljivog zdravlja!

Objavio: RHT
27/08/2021 10:58 AM

OVAN

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome koga ste upoznali na na putovanju. POSAO: Imaćete zaista I više posla nego što želite. Moguće je čak da se preforsirate I budete opterećeni obavezama. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Doživećete ljubomorne scene. Moguće je da nesvesno flertujete naokolo I zato imate problema u odnosu. POSAO: Povećana aktivnost I pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto:Printscreen

BLIZANCI 

LJUBAV: Vaša sposobnost dobre komunikacije će vam danas biti od velike koristi. POSAO: Dobit u oblasti umetnosti i obrazovanja. ZDRAVLJE: Osetljivi nervi I stomačne tegobe.

RAK 

LJUBAV: U potrazi ste za nečim nesvakidašnjim, zbog čega ćete sanjariti o nekome ko je nedostižan. POSAO: Mogući problemi i kvarovi sredstava za rad, kao i problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Vrlo promenljivo stanje zdravlja.

LAV 

LJUBAV: Danas bi mogli da osećate povređeno, ili će vaša sujeta biti povređena, jer će partner biti vrlo distanciran. POSAO: Doživećete pozitivne promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Upale.

DEVICA 

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome ko je daleko, ili ćete imati prilike da upoznate nekoga ko živi daleko a ko će vam se dopasti. POSAO: Uslovi rada će se pogoršati ili ćete imati problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA 

LJUBAV: Postoji šansa da će neka starija osoba pokazati interes za vas, ili neko iz vaše prošlosti. POSAO: Moguće je da ćete preterano trošiti ili neracionalno ulagati, ohrabreni napretkom u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Imaćete razloga da budete puni nade i očekivati srećnu budućnost. POSAO: Imaćete energije da ostvarite sve što zacrtate, a pratiće vas I sretne okolnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC 

LJUBAV: Bićete iznenađeni time kako lako dobijate ono što želite, ali danas nećete u tome naći radost. POSAO: Lako možete privući novac za bilo kakav projekat koji imate na umu. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC 

LJUBAV: Moguće su tenzije u odnosu, ako ste u dužoj vezi, jer ćete imati prevelika očekivanja. POSAO: Imaćete problema u procesu rada ili problema sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Alergija.

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete rastrzani između ličnog i poslovnog život. Biće vam teško da nađete energije za sve. POSAO: Pokrenućete neki novi posao ili projekat. Uspeh u oblasti trgovine ili transporta. ZDRAVLJE: Stres I nervozan stomak.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da će neko pokazati interes za vas, ali na napadan ili agresivan način, što će vas pokolebati. POSAO: Možda ćete doživeti izvesne promene na finasijskom planu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Tagovi:

  • horoskop
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS