calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

HOROSKOP ZA 9. JUN: Blizanci, posvetite se malo više voljenoj osobi, a Vage su nezadovoljne zbog ljubomornog partnera!

Objavio: RHT
09/06/2022 7:30 AM

Ovan

Foto:Printscreen

Posao: Ključ uspeha ovog dana sastoji se u pronalasku zajedničkog rešenja u ostvarenju važnog poslovnog cilja. Vaš dar donošenja odluka pod pritiskom doći će do izražaja.

Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti može biti dominantna tema ovog perioda.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

 

Bik

 

Posao: Vaš plan radnih aktivnosti pokazaće se kao izuzetno efikasan i doprineti tome da ostvarite značajan korak napred. Finansijski dobitak.

Ljubav: Neki stari problem između vas i partnera može ponovo da se pojavi. Ovog puta morate ga rešiti zajedno.

Zdravlje: Osamili ste se, to vas vodi u depresiju.

 

Blizanci

 

Posao: Ovo je period veoma važnih susreta kada poznanstvo s pravom osobom može mnogo da vam znači na poslovnom planu. Očekuje vas proširenje kruga saradnika.

Ljubav: Previše ste zauzeti poslovnim obavezama. Potrudite se da više vremena posvećujete svojoj voljenoj osobi.

Zdravlje: Prehlada.

 

Rak

 

Posao: Aspekti u vašem polju privatnog preduzetništva i uslužnih delatnosti doprineće tome da zablistate na ovom planu. Finansijski uspeh.

Ljubav: Dopada vam se osoba koju poznajete preko posla. Odvažite se i načinite prvi korak ka tome da je osvojite.

Zdravlje: Lakša upala pluća.

 

Lav

 

Posao: Iskoristite povoljan period na finansijskom planu. Pravi potez u pravom trenutku može u značajnoj meri unaprediti vašu finansijsku situaciju na dugoročnom nivou.

Ljubav: Uspešno ćete rešiti neki stari problem između vas i partnera. Očekuje vas ozbiljan razgovor koji će doneti promenu u kvalitetu vaše veze.

Zdravlje: Aktivirajte se, počnite sa lakšim vežbama, plivanjem.

 

Devica

 

Posao: Ovaj dan može da vam donese značajan poslovni dogovor i pohvale od strane nadređenih. Očekuju vas novi elementi u radnom okruženju.

Ljubav: Imate osećaj da partner igra psihološku igru s vama. Neophodno je da iskrenim razgovorom sprečite distanciranje.

Zdravlje: Imate česte vrtoglavice.

 

Vaga

 

Posao: Pruža vam se prilika da napravite preokret u karijeri. Planete vam pružaju podršku u pogledu unapređenja ili prelaska na novo radno mesto.

Ljubav: Partner ispoljava ljubomoru, a to u vama stvara nezadovoljstvo i revolt. Zauzmite drugačiji stav.

Zdravlje: Tahikardija, obratite se kardiologu.

 

Škorpija

 

Posao: Pruža vam se prilika da proširite krug saradnika ili delatnosti kojom se bavite. Uvođenjem novog elementa u poslovanje, nadmašićete konkurenciju.

Ljubav: Kriza poverenja između vas i partnera može rezultirati raspravom. Neophodno je kompromisno rešenje.

Zdravlje: Nezadovoljni ste, neraspoloženi.

 

Strelac

 

Posao: Ukoliko se bavite uslužnim delatnostima ili privatnim biznisom, ovaj dan može vam doneti finansijski uspeh. Očekuje vas priliv novca sa više strana.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz turbulentnu fazu. Kriza poverenja rešićete se iskrenim razgovorom.

Zdravlje: Lakša upala pluća.

 

Jarac

 

Posao: Planete vam danas pružaju podršku da završite izuzetno važan deo posla. To će vam omogućiti ostvarenje velikog zajedničkog cilja.

Ljubav: Postoji velika mogućnost da uđete u vezu sa nekom osobom koju poznajete preko posla. Ta veza može da bude tajna.

Zdravlje: Više se odmarajte, premoreni ste.

 

Vodolija

 

Posao: Nalazite se na prekretnici, budući da vas očekuje završetak rada na jednom dugoročnom projektu. Uskoro vas očekuje važan poslovni dogovor o prelasku na odgovornije radno mesto.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu i razmišljate o formalizaciji vašeg odnosa.

Zdravlje: Zubobolja.

 

Ribe

 

Posao: Oprezno ulazite u nove poslovne dogovore, jer rizične investicije nisu preporučljive za vreme ovakvih aspekata. Postoji mogućnost previda koji bi mogao da vam donese gubitak.

Ljubav: Danas možete da upoznate veoma privlačnu osobu u znaku Device ili Lava. Očekuje vas uzbudljiv ljubavni sastanak.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS