calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa

HOROSKOP ZA 8. MAJ: Vage čeka problem u ljubavi, a Bikove veliko iskušenje!

Objavio: RHT
08/05/2022 7:30 AM

Ovan

Foto:Printscreen

POSAO: Vi ste, majstor improvizacije, tako da ćete uspešno prebroditi prepreke koje se posebno mogu pojavljivati u vidu zastoja nekih uplata i neočekivanih promena u zacrtanim prioritetima.

LJUBAV: Sa jedne strane postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, dok se sa druge strane pojavljuje osoba iz vaše prošlosti.

ZDRAVLJE: Muče vas stomačni problemi.

 

Bik

 

POSAO: Ovaj vikend mogu da obeleže važne vesti koje mogu doprineti promenama u vašem u napred zacrtanim planovima radnih aktivnosti. Akcenat ovog perioda je na komunikaciji sa važnim ljudima.

LJUBAV: Bikovi se nalaze pred iskušenjem da “pokvare” jedno prijateljstvo. U pitanju može biti osoba koju duže vreme poznajete, a prema kojoj su se u vama razvila daleko jača osećanja.

ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno.

 

Blizanci

 

POSAO: Ključ uspeha u ovom periodu nalazi se u komunikacijama. Neka vaša poznanstva mogu odigrati ključnu ulogu u promeni posla ili unapređenju.

LJUBAV: Bogat društveni život i mnogobrojni izlasci doneće vam priliku da upoznate pomalo neobičnu, ali veoma zanimljivu osobu u znaku Vage ili Vodolije.

ZDRAVLJE: Problemi zbog nervoze i nesanice.

 

Rak

 

POSAO: Poslovna saradnja sa prijateljima može se pokazati kao najbolja vaša investicija do sada. ključ vašeg uspeha u ovom periodu leži u timu pouzdanih saradnika.

LJUBAV: Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca na nekom putovanju ili tokom odmora.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

 

Lav

 

POSAO: Ovaj vikend će vam poslužiti za rekapitulaciju proteklog poslovanja. Bilo bi dobro da osmislite i rezervni plan jer vam neki saradnik može stvoriti nepredviđene probleme i zastoje u poslovanju.

LJUBAV: Period uspona i padova između vas i partnera dovodim u dilemu. Analizirate problem i razmišljate kako da rešite krizu poverenja između vas.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

 

Devica

 

POSAO: Pred vama se otvara nova perspektiva na poslu. Atraktivna poslovna ponuda za saradnju sa inostranstvom zvuči vam primamljivo, ali se u isti mah plašite nepoznatog. Osoba u znaku Riba ili Raka posebno će se izdvojiti.

LJUBAV: Device koje su u vezi razmišljaju o formalizaciji odnosa i formiranju svoje porodice.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

 

Vaga

 

POSAO: Akcenat ovog perioda je na vašem poznanstvu sa uticajnim ljudima. Upravo to može odigrati ključnu ulogu u pronalaženju boljeg posla.

LJUBAV: Zanimljiva situacija na ljubavnom planu sastoji se u tome što možete u isti mah osetiti jaku privlačnost prema dve osobe.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

 

Škorpija

 

POSAO: Komunikacija na poslu može vam zadavati probleme. Atmosfera među ljudima je prilično negativna, i to vas psihički opterećuje. Budite oprezni sa nadređenima.

LJUBAV: Škorpije u ovom periodu očekuje posebno iskušenje. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pa ipak, čuvajte se paralelnih i tajnih veza jer postoji mogućnost skandala.

ZDRAVLJE: Oprez! Skloni ste povredama.

 

Strelac

 

POSAO: Ovaj vikend će obeležiti značajne vesti koje mogu poremetiti vaše ranije planove. Uspešna saradnja sa nekom osobom iz inostranstva može vam doneti dugoročno unapređenje finansijske situacije.

LJUBAV: Povratak bivše ljubavi može vam doneti dilemu da li da pređete preko svega iz prošlosti i oprostite joj sve.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

 

Jarac

 

POSAO: Postoje osobe na poslu koje vam mogu krišom podrivati radnu poziciju. Potrudite se da ih sprečite na vreme i odigrajte pravi poslovni potez kojim ćete to uspešno sprečiti.

LJUBAV: Bogat društveni život doneće vam zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Vodolije ili Raka. Postoji mogućnost da uđete vrlo brzo u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Oštećenje sluha.

 

Vodolija

 

POSAO: Ovaj dan posvetićete detaljnoj analizi vaših prethodnih postupaka. Šta je to što je dovelo do propusta i pogoršalo vaš učinak na poslu.

LJUBAV: Slobodne Vodolije mogu da se upoznaju sa jednim veoma šarmantnim Lavom ili Ovnom. Vrlo brzo možete da se upustite u strasnu i izuzetno uzbudljivu ljubavnu avanturu.

ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

 

Ribe

 

POSAO: Preveliki broj poslovnih obaveza i proširenje kruga saradnika dovodi vas u situaciju da oko sebe okupite jedan pravi mali tim pouzdanih saradnika.

LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz turbulentan period. Moguće su konfliktne situacije, a povod može biti uzajamno nepoverenje.

ZDRAVLJE: Ukočenost vratnog dela kičme.

Izvor: glossy

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS