calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN

HOROSKOP ZA 3. APRIL: April donosi različite avanture svakom horoskopskom znaku, otkrijte koje iznenađenje vas čeka!

Objavio: RHT
03/04/2022 7:30 AM

Ovan

Foto:Printscreen

Stabilizacija u okviru vaše saradnje sa poslovnim partnerima. Poslovna situacija doprinosi stabilizaciji na vašem finansijskom planu. Slobodni Ovnovi mogu da se zateknu u dilemi, jer im se u isti mah mogu dopasti dve osobe. Učestao kašalj iziskuje snimak pluća.

 

Bik

Bikove očekuje uspeh u kreativnim zanimanjima, kao i u okviru poslova sa nekretninama. Ukoliko ste imali razume se sa partnerom planetarna konstelacija donosi vam pozitivnu energiju da prevaziđete nesporazume. Problemi sa grlom, grebuckanje, bolovi.

 

Blizanci

Nezaposleni Blizanci mogu da dobiju poziv za razgovor za posao. Pa ipak, problemi mogu nastati zbog prevelike konkurencije.Blizanci koji su u vezi nastoje da poboljšaju kvalitet svog odnosa sa partnerom. Pokažite veće razumevanje za potrebe partnera. Previše se naprežete.

 

Rak

Iskoristite povoljne aspekte za uspostavljanje novih elemenata u vašem radnom okruženju. Inovativne ideje učiniće da pobedite konkurenciju. Slobodni Rakovi mogu da uđu u burnu i strasnu ljubavnu vezu sa jednim Jarcem. Izbegavajte gazirana pića, kao i alkohol.

 

Lav

 

Ovaj dan posvetite planiranju i osmišljanju poslovne strategije. Pripremite rezervni plan za nepredviđene okolnosti. Lavovi koji se nalaze u vezi razmišljaju i njihovoj zajedničkoj budućnosti sa partnerom. Problemi sa tahikardijom.

 

Devica

Budite oprezni u komunikaciji sa kolegama i nikom ne odajite svoje poslovne planove i poslovne tajne. Device koje su u vezi razmišljaju o tome da formiraju svoju porodicu. Slobodne Device mogu da se zaljube u jednu zanimljivu osobu u znaku Raka. Napeti ste!

 

Vaga

Danas budite oprezni u rukovanju novcem je postoji mogućnost previda. Mogući su nepredviđeni izdaci. Ispoljite strpljenje i metodičnost. Budite oprezni u komunikaciji sa nadređenima, jer postoji mogućnost velikog nesporazuma. Nerazumevanje partnera. Više se odmarajte.

 

Škorpija

Poslovno putovanje može vam doneti nova značajna poznanstva i širenje kruga poslovnih saradnika. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju novu osobu u znaku Raka. Veza može biti veoma strastvena, ali zanosvana više na fizičkoj privlačnosti. Uradite mamografiju.

 

Strelac

 

Iskoristite ovaj period za planiranje. Planetarna konstelacija može vam doneti iznenađenja i potrebu za brzim improvizacijama. Strelčevi koji su u braku danas mogu uspešno da reše neki dugotrajan problem sa partnerom. Poradite na aktivnosti, telo vam je bez kondicije.

 

Jarac

Planete najajuvljuju pogodnosti za poslovnu saradnju i reorganizaciju poslovanja. Odlučili ste da primenite nov način rada. Slobodne Jarčeve očekuje burna i strastvena ljubavna avantura sa osobom u znaku Raka. Nervoza. Niste spremni za bilo kakvo popuštanje.

 

Vodolija

Aspekti vas upućuju na to da usporite tempo, jer ste na sebe preuzeli preveliki broj obaveza. Vodolije mogu da upoznaju interesantnu osobu u znaku Lava. Taj odnos se može pretvoriti u ozbiljnu vezu. Umor se vidi na vašem licu, relaksirajte se u nekom spa centru.

 

Ribe

Uspeh kroz originalne ideje i inovativan pristup i nove tehnologije. Samo na taj način pobedićete konkurenciju. Finansijski dobitak. Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju interesantnu osobu na nekoj zabavi. Niste spremni da se posvetite nekoj aktivnosti.

Izvor:hypebih.ba/Glossy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS