calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA Vesna Dragojević odgovorila kritičarima: “Svašta se može nazvati cirkusom, ovo se radi zbog 30.000 ljudi koji dolaze” Zauvijek nas je napustila poznata glumica: Kolege širom svijeta se emotivnim porukama opraštaju od nje PRVO OGLAŠAVANJE ACE LUKASA NAKON HOSPITALIZACIJE! Obratio se publici SAOPŠTENJEM: “Dragi moji…” Barbara Bobak “pukla” u Tuzli na Jezeru Modrac! Jedva prodala 100 ulaznica! (VIDEO)

HOROSKOP ZA 29. JUN: Blizanci će imati problem u porodici, a Ribe ne slušajte tuđa mišljenja!

Objavio: RHT
29/06/2022 7:30 AM

Ovan

Printscreen

Uspeh na poslu će vam doneti povećanje finansija i samopuzdanja. Planirate uređenje stana ili kuće. Vaš oartner očekuje od vas ozbiljniju vezu. Vaša sposobnost da brzo reagujete na probleme će vam dobro doći u ovom trenutku. Ljubav prema partneru učiniće da prebrodite sve probleme.

 

Bik

Stara investicija mogla bi vam se sada isplatiti. Vaš naporan rad danas će vam dati rezultate. Dobićete zanimliv poziv ili polon iznenađenja. Vaš partner će vas odvesti u drugačiji svet ljubavi.

 

Blizanci

Bićete uznemireni zbog ponašanja nekog člana porodice, ali će vam u pomoć priteći brat ili sestra. Naporan rad će vam dati  rezultate. Možda ćete početi da radite stvari koje ste voleli tokom detinjstva. Blizanci koji su u braku provešće divno veće sa svojim supružnikom. Shvatićete važnost svog partnera.

 

Rak

Svet danas ima mnog toga da vam ponudi, iskoristite tu priliku. Stvari koje radite ili govorite imaju velike efekte na druge. Ovo je sjajan dan za postizanje ciljeva. Vaš strpljivi um i intelekt su velika sredstva za prolazak kroz svaku situaciju.

 

Lav

Govrite šta vam je na umu danas. ali nemojte se uvrediti ako vas niko ne sluša. Ne pokušavajte nikome da nemetnete svoje stavove. Usredsredite se na svoje ciljeve i snove i planirajte da ih ostvarite. podelite svoje ideje sa drugima. Sada je vreme kada treba da postavite čvrst temelj da bi se te ideje manifestovale.

 

Devica

Već ste dugo u zemlji snova, vreme je da se vratite u stvarni svet. Ovde ima stvari koje zahtevaju svšu pažnju. Previše posla i rutinskih poslova neće vam biti teško kada se odlučite da ih obavite. Moći ćete da postignete dosta toga. Samo ne zaboravite da se suočite oči u oči sa realnošću svake situacije.

 

Vaga

Ostanite prizemljeni i uživajte danas u miru. Što više usporite i prihvatite brižan i osetljiv stav, to će više stvari prirodno doći na svoje pravo mesto. Danas nije dobar dan za raspravu. Negujte sebe i druge. Idite na masažu.

 

Škorpija

Sjajan dan za uživanje. Vaše emocije će biti stabilne i otkrićete da imate veoma ekspanzivno osećanje blagostanja. Puni ste samopouzdanja, iskoristite ovu moć. Iskoristite energiju dana u postavljanju planova za ono što želite da postignete u životu i otkrićete da danas možete biti prilično produktivni.

 

Strelac

Danas je dobar dan da završite sve obaveze koje ste odlagali. Pobrinite se za sve što se gomilalo već neko vreme. Savetuje vam se da se uozbiljite kada je karijera u pitanju i njena budućnost.

 

Jarac

Imate čudne talase različitih emocija koje se mešaju u vama, ali nećete razumeti razlog. Ne ustručavajte se da podelite svoja osećanja sa ljudima koji su vam bliski. Razgovor o tome će vam pomoći da rešite situaciju. Ako je potrebno, odložite svoj posao za kasnije i odvojite malo vremena da vratite energiju. Ne žurite.

 

Vodolija

Energija dana je danas na vašoj strani, možda će vam pomoći da dobijete sve što poželite.  Danas se ne osećate posebno moćno, jer neko pokušava da vas natera da se osećate nekompetentno. Ne slušajte ih, inaće biste mogli propustiti sve pozitivne stvari koje vam dan može ponuditi. Zapamtite, ovo je samo faza i sigurno ćete se vrlo brzo vratiti svom pravom ja . Držiti svoj um otvorenim i pustite više svetlosti da uđe u vaš život.

 

Ribe

Ovo je vaš dan, ako želite da budete u centru pažnje, nemojte se ustručavati. Uzmite zasluge za sav svoj rad i nemojte pasti u samosažaljenje. Budite svoji. Sada je odlično vreme da napravite planove za svoju budućnost, pa se fokusirajte na svoje ciljeve. Nemojte da vas pokoleba mišljenje drugih.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS