calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR: Ovna čeka veliko iznenđenje, Vodoliju haos na polju ljubavi, Ribama pada teret sa srca!

Objavio: RHT
25/09/2021 8:19 AM

OVAN

POSAO: Vaša zabrinutost može negativno da se odrazi na poslovnu situaciju jer pravite bespotreban pritisak na saradnike. Potrudite se da smanjite tenziju kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Zahlađenje između vas i voljene osobe može da potraje duže vreme, a u tom periodu se vama pojavljuje i neko novo poznanstvo. Situacija na polju ljubavi vam je komplikovana.

Foto:Printscreen

ZDRAVLJE: Povedite računa o urogenitalnom traktu. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni upalama kada je u pitanju polje zdravlja. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Ozbiljni ste i posvećeni poslu maksimalno. Spremni ste da uradite sve što je potrebno kako biste sačuvali dobro stanje na ovom polju. Možete da očekujete povoljan dan.

LJUBAV: Nemojte da očekujete pokretanje nove veze jer vam je horoskop danas jako loše postavljen za ljubav. Moguće je da ćete imati i neko manje razočarenje.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava kamena ili peska u bubrezima. Pred vama je period u kojem ćete imati moguće tegobe sa urogenitaalnim traktom. Uskladite unos teečnosti sa preporukama lekara.

BLIZANCI

POSAO: Poslovne obaveze vas pritiskaju a vi imate potrebu da pobegnete na kraj sveta. Pokušajte da nađete neki kompromis između dva rešenja koja vam se nameću.

LJUBAV: Niste zadovoljni emotivnom situacijom i spremni ste da prekinete odnos sa partnerom. Možeete da očekujeete da ćete brzo nakon prekida veze naći novu ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni stomačnom virusu. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično podložni problemima.

RAK

POSAO: Možete da se opustite danas jer konačno nećete imati previše obaveza. Posvetićete se porodici i prijateljima malo više. Posao vam danas nije prioritet i uživate u vikendu.

LJUBAV: Zaljubili ste se u osobu koja je spremna za ozbiljnu vezu, moguće je da ste našli svoju pravu ljubav. Spremni ste da sa njom pravite ozbiljne i važne planove za budućnost.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju danas. možete da očekujete da ćete se osećati sasvim dobro u svojoj koži i da ćete generalno biti zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite.

LAV

POSAO: Kočnice koje su se pojavile na poslu možete da prevaziđete ali ćete morati da budete prilično uporni i strpljivi. Važno je da ne odustajete od ciljeva koje ste sebi zacrtali.

 LJUBAV: Niste zadovoljni bračnim stanjem ali ne pokrećete ni bilo kakvu inicijativu ka promenama. Neodlučni ste i nije vam lako da prelomite na bilo koju stranu.

ZDRAVLJE: Pazite na osetljivu bešiku koja bi mogla da vam pravi probleme na polju zdravlja. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni upalama i infekcijama.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas potvrditi svoj poslovni položaj i da ćete na istom radnom mestu ostati duže vreme. Pred vama je generalno povoljan period za posao.

LJUBAV: U komunikaciji sa voljenom osobom otvoreno pokazujete svoje nezadovoljstvo. Moguće je da vaša veza ne ide u onom pravcu u kojem ste se nadali da će ići i da ste nesrećni.

ZDRAVLJE: Pazite na osetljive sinuse koji bi mogli da vam stvaraju probleme sa zdravljem. Sa vašem lekarom se posavetujte oko svega što vas na ovom polju muči i brine.

VAGA

POSAO: Stabilizacija na polju finansija je pred vama. Konačno ćete da vidite rezultate svog rada i truda. Možete da očekujete da ćee pred vama biti veoma povoljan dan.

LJUBAV: Pored voljene osobe imate sve ono što vam je potrebno. Mislite o braku i stvaranju sopstvene porodice kao emotivnog utočišta. Nove promene su pred vama.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete. Možete da očekujete da će vam trebati neko vreme da se naviknete na nov režim ishran ali će vam to prijati.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije vam lak dan i problemi na polju posla vam dolaze sa svih strana. Biće vam potrebno mnogo smirenosti i koncentracije kako biste sve uspeli da rešite.

LJUBAV: Došli ste do svoje granice i ne želite da je prelazite. Moguće je da vas očekuje prekid neke emotivne veze. Spremni ste za sve promene, navikli ste na turbulencije na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom. Očeekuje vas period u kojem će kod vas biti naglašena osetljivost očiju i predela glave takođe, pa povedite računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Ono što ste planirali, se neće ostvariti danas. Negativni uticaji vas prate i sve ide u pogrešnom smeru kada je u pitanju posao. Moguće je da vam nervoza samo raste.

LJUBAV: Sumnjate u partnerovu iskrenost i čini vam se da je na neki način sakrio neke činjenice o sebi. Niste sigurni na koji način biste mogli da se izborite sa problemima.

ZDRAVLJE: Problemi sa depresijom bi mogli da vas prate u narednom periodu. Bilo bi dobro za vas da pronađete nekoga sa kim biste mogli da se posavetujete oko svega.

JARAC

POSAO: Pokušavate da pomognete kolegama ali za to vreme se gomilaju vaši problemi i obaveze na poslovnom planu. Nije vam lako da postignete sve- i svoje i tuđe poslove.

LJUBAV: Niste raspoloženi za početak nove veze iako imate udvarača koji je jako uporan u svojoj nameri da bude sa vama. Jednostavno sada ne želite novu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni problemima sa kostima. Potrudite se da povedete više računa o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je dan tokom kojeg ćete morati da rešite neke važne obaveze koje se tiču papirologije i formalnosti. Važno je da budete fokusirani na svoje prioritete.

LJUBAV: Imate utisak da ste sa voljenom osobom konačno ostvarili stabilnije stanje ali pitanje je da li ona razmišlja na isti način. Možete da očekujete haotičan period za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavom. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete sklini migreni i sličnim stanjima. Sa vašim lekarom se posavetujte oko svega.

RIBE

POSAO: Očekuje vas opušten dan. Više se bavite svojim idejama i kreacijama nego konkretnim radom. Povoljan je dan za umetnost i bavljenje poslovima koji zahtevaju neku vrstu talenta.

LJUBAV: Imate više veza koje vam stvaraju zadovoljstvo ali ne i obavezu. Niste spremni za monogamiju trenutno. Osećate da ovo nije momenat da se za bilo koga vežete.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nemate probleme i osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Možete da očekujete povoljan period kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS