calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

HOLIVUDSKA SAGA SE NASTAVLJA: Širom sveta masovno bojkotovanje Balenciaga brenda zbog pedofilije! (VIDEO)

Objavio: RHT
30/11/2022 11:30 AM

Holivud je obavijen haosom oko najnovijeg skandala kada je Balenciaga, u kolaboraciji sa Adidasom, izbacila fotografije najnovije dečje kolekcije tobi – plišanih medvedića obučenih u BDS – mrežu, čipku, lance, okove, katance, lisice, čokere što inicira pedofiliju.

Foto: Screenshot TikTok

Svašta je Balenciaga proturala putem kampanja preko velikih zvezda pa su pomislili i da će im ovo olako proći. Jedan od onih koji se pobunio jeste Kanje Vest, žrtvujući tako i svoj život i svoje finansije, dok se njegova ex žena Kim Kardašijan samo izvinila.

To je dovelo do toga da je Kim masovno izazvala mržnju, bes i gnev naroda, pa je nazivaju kučkom bez morala kojoj je bitan samo novac.

Kanje tvrdi da su sve javne ličnosti kontrolisane, a tu je nabrojao i Beyonce i njenog supruga Jay Z-ja, Lebrona i mnoge druge, navodeći da je Bog uz njega i da ga niko ne može kontrolisati, jer on nije prodao dušu đavolu za slavu i novac.

Ljudi masovno uništavaju ovaj brend, pale garderobu, pa se tako pojavio i hešteg “CancelBalenciaga” na kojima se kupci ovog brenda snimaju kako seku, pale, bacaju u smeće odeću, obuću, sve od ovog svetskog brenda.

Od naših javnih ličnosti niko se nije oglašavao, osim Jelene Karleuše, naravno, koja je razočarala jer je prokomentarisala kako se Balenciaga izvinila i pozvala da ih ne napadamo.

Jeco, imaš dve ćerke, ako misliš da je izvinjenje dovoljno za promovisanje pedofilije, možda ne treba na svaku temu da se oglašavaš, a druga osoba je MC STOJAN koji je odmah pokidao svoje patike, fluorescentne, te tako dao podršku onima koji se bore protiv gnusne promocije boleština i zapadne idiokratije!

Uzgred, na snimku možete videti da su radnje Balenciaga u svetu potpuno prazne.

Podsećamo, ovaj španski brend je podneo tužbu protiv produkcijske kuće “North Six Inc.” i scenografa kampanje Nikolasa Des Žardisa, a u tužbi se navodi da nisu imali kontrolu nad rekvizitima korišćenim u promociji te dečje kolekcije za proleće 2023. godine.

Ti rekviziti su sudska predsuda Vrhovnog suda o dečjoj fotografiji i nalaze se na fotografijama iza torbe, što je nesumnjiva laž, s obzirom na to da ovako velike korporacije mesecima pripremaju kampanje i nemoguće je da niko nije ništa zapazio te dozvolio da ovako nešto ode u etar!

Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS