calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati

Hoće li Zorica svjedočiti na sudu protiv Zvezdana?

Objavio: RHT
21/06/2023 5:09 PM

Zorica Marković, poznata kao najveća podrška prevarenoj Ani Ćurčić, tokom šeste sezone rijalitija “Zadruga”, otkrila je javnosti šta se dešavalo nakon njihovog izlaska iz “Bele kuće”.

Foto: Printscreen/Kurir TV

Na pitanje zna li za planove Ane da će zbog navodnog nasilja pokrenuti tužbu protiv Zvezdana Slavnića, Zorica je odgovorila:

-Mi se svakodnevno čujemo, ali nismo razgovarale o tome. Uopšte ne pričamo o Zadruzi i učesnicima, već imamo druge teme. Treba da sjednemo i ispričamo se o svemu. Ana mi se mnogo povjeravala tokom boravka u rijalitiju, i istina, bila sam šokirana pričama koje sam čula. Ona zna kako da postupi, a ja sam tu da joj pomognem u svemu što joj je potrebno. Međutim, ne miješam se u te stvari.

Foto: Printscreen YouTube

Upitana je Zorica i da li bi bila svjedok na sudu.

-Ana zna šta radi i nema potrebe da me zove kao svjedoka, jer je nisam poznavala prije ulaska u rijaliti. Sve što znam, čula sam od nje tokom boravka unutra. Ja sam tu za nju u svakom trenutku, ali ponavljam, to su njene lične stvari u koje ja ne želim da se miješam. Ta tema je veoma osjetljiva, čak ni unutar rijalitija nisam postavljala pitanja, već sam samo bila tu da je saslušam. Ana je pretrpjela pravu katastrofu tokom svog boravka u rijalitiju, svi su je napadali, i ja sam zaista bila uz nju do kraja. Ne zato što želim da sebe hvalim, već zato što je to bilo ljudski – istakla je pjevačica.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS