calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO)

HITNO OGLAŠAVANJE MENADŽERA ACE LUKASA! Saša Mirković otkrio sve o zdravstvenom stanju pjevača

Objavio: RHT
29/07/2024 3:18 PM

HITNO OGLAŠAVANJE SAŠE MIRKOVIĆA!

Kako je Hype prvi objavio u subotu, Aca Lukas je zbog lošeg zdravstvenog stanja hospitalizovan poslije nastupa u Somboru. A sada se zvanično oglasio i njegov menadžer i vlasnik Hype televizije i Hype produkcije Saša Mirković. Kako bi stao na put svim nagađanjima i tračevima.

foto: ataimages/ilustracija

Mirković je na svom zvaničnom instagram profilu sve obavijestio o narednim nastupima pjevača, ali i o njegovom zdravstvenom stanju. On je otkrio i o čemu se radi, te dodao kako svi iz Acinog tima u narednih nekoliko dana očekuju njegov oporavak. I povratak na scenu.

HITNO OGLAŠAVANJE SAŠE MIRKOVIĆA!

– Poštovani, u ime Aleksandra Vuksanovića i u ime Hype produkcije obavještavam vas da će koncerti Ace Lukasa u narednih nekoliko dana biti otkazani ili pomjereni zbog njegovog zdravstvenog stanja. Svi sa nestrpljenjem očekujemo njegov brz oporavak i nastavak turneje. 

P. S. Da se ne bi špekulisalo, radi se o visokoj temperaturi izazvanoj jakom prehladom, jer je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa i pao mu je imunitet. Veliki pozdrav svima – poručio je Mirković.

KUPITE KARTE ZA SPEKTAKL ACE LUKASA U LJUBLJANI

U Areni Stožice 23. novembra održaće se premijera filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dijela filma “Pokidan”. Pored sjajnog filma rediteljke Suzane Purković, gledaoci će imati prilike da potom uživaju u koncertu Ace Lukasa.

foto: hypetv promo

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIKOM OVDJE

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS