calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POKAZALA DEČKA! Ljubi se sa frajerom u bijesnim kolima! Mina Vrbaški otkrila koliko su zajedno (FOTO) Njeni se bave VRADŽBINAMA, a ona je ĆURKA!? Dragica Zlatić OPLELA po kolegici Biljani Marković! Nevrijeme pogodilo BiH: Objavljen snimak jakog pljuska, vjetar lomio grane Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO)

HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO)

Objavio: RHT
17/07/2024 3:59 PM

Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE

Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE  / Foto Hypetv
Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE / Foto Hypetv

Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije Saša Mirković bio je odlučan da danas posjeti radove u Lisovićima. Kako smo već pisali, majstori čini sve da rijaliti “Imanje” zasija od jeseni, a naš direktor je želio da osmortri situaciju iz privatne letjelice.

Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?!

Međutim, došlo je do promjene plana.

Foto Printscreen Instagram sasamirkovicofficial

Ipak sam riješio da se spustim padobranom u Lisoviće. Samo da to snimi Hype televizija… Pardon, pardon, neću to na kraju. Ja sam ipak Saša Mirković“, našalio se Saša dodavši da ne smije potpadati na tuđe ideje.

Potom je objasnio da je ovo greška pilota.

Rekao sam pilotu da me vozi za Beograd, ali me on uopšte nije dobro razumio. Odvezao me u Atinu. Stvarno lud neki pilot.“, napisao je Mirković na Instagramu i u opisu se našalio kako smo mu ovakvu situaciju “namontirali” zaposleni na Hype-u.

Foto Printscreen Instagram sasamirkovicofficial

“Sljedeći put nema najave”, istakao je Saša Mirković.

Brojna iznenađenja

Rijaliti Imanje uskoro će se useliti u domove miliona gledalaca. Za vas smo pripremili brojna iznenađenja, a poznato je da će učesnici morati vrijedno da rade. Održavanje seoskog domaćinstva, život u zajednici… Vidjećemo kako će se snaći – ispred kamera.

Pročitajte i: “Sarajevo Sevdah Soiree” od 17. do 23. avgusta na Žutoj tabiji: Festival otvara koncert Hanke Paldum.


Festival “Sarajevo Sevdah Soiree” održat će se na Žutoj tabiji od 17. do 23. avgusta 2024. godine. Ovom kulturnom manifestacijom turistička ponuda Sarajeva bit će dodatno unaprijeđena.

Foto: Klix

Povodom održavanja festivala održana je pres konferencija na kojoj su se obratili organizatori i učesnici festivala. Prvu večer festivala, 17. avgusta, nastupt će diva sevdaha Hanka Paldum, dok su još na programu koncerti priznatih, kao i izvođača u usponu: Alme Subašić (18. avgust), Amire Medunjanin (20. avgust), Jusufa Brkića i Zanina Berbića (22. avgust) te Eldina Huseinbegovića (23. avgust), istaknuto je na današnjoj konferenciji za medije održanoj u organizaciji U.G. ZUP Baščaršija.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS