calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

HAOS U STUDIJU! ANA ĆURČIĆ U SUZAMA NAPUSTILA EMISIJU: “Kakvo je to pitanje!?”

Objavio: RHT
20/06/2023 10:40 AM

Ana Ćurčić, bivša supruga Zvezdana Slavnića, osvojila je drugo mjesto u šestoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

Foto: Printscreen Instagram

Ana je odlučila da uđe u Zadrugu nakon prevare svog supruga s Anđelom Đuričić. Ćurčić je sinoć bila gost u emisiji “Narod pita”, međutim, zbog pitanja i komentara od strane gledateljke, preplavile su je emocije, zaplakala je i napustila emisiju.

– Zorica je pričala da nemaš ništa kad izađeš, rekla si da si podstanar, pa me zanima sa koliko novca može da se živi na mjesečnom nivou – upitala je gledateljka.

– Da li meni postavljate pitanja za Zadrugu ili životni standard? Ja sam ušla sa životnom temom – dodala je Ana.

– Ovo je isto životna tema, Zorica je rekla da ništa nemate. Ja sam isto podstanar, zato sam i pitala, da Vam se nekako približim. Vi ste to potencirali i rekli ste da je Zvezdan prokockao dva stana – govorila je gledateljka.

Foto_ Printscreen Instagram

– Slobodno pljujte po Ani, sve ste u pravu. Vi niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da nikad budete. Kakvo je pitanja: ” Koliko je potrebno novca da neko živi u zemlji Srbiji?”. Ja ne želim da prihvatim da mi se javno nameće nešto što nema veze sa životom. Četiri žene me nisu postavile pitanje koje je normalno, a bavite se mojim Roleksima, telefonima, kontradiktornostima, svima osim mojom suštinom – govorila je Ana.

– Da li si došla zbog prevare Zvezdanove – pitao je Lepi Mića.

– Došla sam da ga uništim, kao što sam rekla, a nisam smjela. Plašila sam ga se kao godinama što sam ga se plašila. Meni više neće niko mozak u mašnicu da pakuje – vikala je Ana.

– Ti si ušla zbog njegove prevare, rekla si to.

– Ana ja sam vodila “Pretres nedelje” kad sam te pitala: “Da li si došla da ga osvestiš i vratiš?”, a ti si rekla: “Da” – podsjetila je voditeljka.

Foto: Printscreen Instagram

– Bilo je mnogo osjećanja – pričala je Ana, a onda napustila emisiju.

– Ovo je bježanje od istine, kad te uhvate u laži – dodala je gledateljka.

Ana se nakon nekog vremena vratila u emisiju gdje je nastavila razgovor sa voditeljkom i gostima.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS