calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Moka Slavnić otvorio dušu: Anđela i Zvezdan su SUĐENI JEDNO DRUGOM NIŠTA OD VEZE SA ANELI?! Gastozz se ne odvaja od ove djevojke! AHMIĆEVA “NA APARATIMA”! PORODILA SE KĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA! Virdžinija dala nasljedniku ime po pokojnom ocu! Fotka malog Siniše obišla cijeli svijet! (FOTO) JODŽIRA URNIŠU NA MREŽAMA ZBOG EMOTIVNOG SNIMKA SA PORODICOM! Pogrdne riječi i osude pljušte sa svih strana zbog JEDNE STVARI! Nije više mogla da ih gleda! Fatima ih sve ISTJERALA IZ KUĆE! Elmedin se uhvatio posla i šuti Žanamari prošetala u bijeloj haljini s izrezima: Pokazala bujne grudi S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze Amerikanke otkrile koja veličina muškog ponosa je idealna: Odgovor će vas sigurno iznenaditi SKANDAL! Katastrofa! Janjuš na Pinku: “Nabijem na k*rac cijeli Beograd” (VIDEO) Inovacija u bh. omladinskom fudbalu: FK Željezničar i AK Novi Grad uvode novitete kroz projekt Atletska ABCDa “NENAD JE UPOZNAO NAŠU FAMILIJU!” Prvo oglašavanje Site Ahmić! Evo kako gleda na druženje Gastoza i Aneli BEBICA NAPAO TEODORU! BLAM! Nevolje u raju, svi se samo smiju! Nives Celzijus objavila spot za pjesmu “Moju pilu”: “Sve prska, kaplje, klizi” (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin otkrio kakve voli automobile: Promijenio sam ih vala k’o čarapa… (VIDEO) (18+) EKSPLICITNI SNIMAK RIJALITI UČESNICE SA NAJVEĆIM GRUDIMA! Vidi se sve Otac “Zmaja” Anela Ahmedhodžića ogorčen: KAO DA JE POD SIHIRIMA, VIŠE SLUŠA PUNICU NEGO MENE

HAOS U ŠIMANOVCIMA: Da li je rijaliti vrijedan života?

Objavio: RHT
10/09/2024 11:30 AM

DANAS HAOS U ŠIMANOVCIMA

Marija Kulić, majka rijaliti učesnice Miljane Kulić, objavila je da je njen muž, a Miljanin otac, Siniša napadnut od strane navodno obezbjeđenja te TV.

Foto: M.P./ATAImages

Njih dvije je trebalo da zajedno učestvuju u tom rijalitiju, ali je ušla samo Miljana.

DANAS HAOS U ŠIMANOVCIMA

Tim povodom naš voditelj Sulejman Memo Haljevac se pita zašto šute Kulići?

– Da li je novac vrjedniji od života? I ponosa – istakao je Haljevac i dodao:

– Pogledajte sve u videu ispod.

HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA LJEKARSKI IZVEŠTAJ IZ KBC ZEMUN! KLIK OVDJE ZA VIŠE DETALJA

A sada Hype ekskluzivno pokazuje i policijski izvještaj od te večeri sa izjavama Marije i Siniše Kulić:

– Dana 07.09.2024 godine oko 20:15 časova sa svojom suprugom Marijom i ćerkom Miljanom sam se dovezao do Šimanovaca do „PFI Studios”. Gde se održava rijaliti pod nazivom „Elita 8″, a u kom učestvuju moja supruga Marija i kćerka Miljana. – počinje Siniša svoju izjavu u policiji.

IZVADIO JE PIŠTOLJ I REPETIRAO U SINIŠU: “Sad ću da te UBIJEM, majku ti j*bem!” HYPE EKSKLUZIVNO u posedu POLICIJSKOG IZVEŠTAJA “Iz produkcije su se SMEJALI!”
Foto: Privatna arhiva

– Po dolasku do ulazne kapije, sačekao nas je radnik obezbjeđenja koji nam je rekao da se
smjestimo u apartman br. 6, te nam digao rampu kako bismo ušli u krug „PFI studios”.

– Nakon prolaska kroz tu rampu, posle nekih 20-30 metara, naišli smo na drugu rampu koju nam je isto neko podigao kako bismo prošli. Vozio sam polako kako bih  vidio gdje se nalazi apartman br. 6 u kojem treba da se smjeste Marija i Miljana.

– Dok sam vozio tom ulicom, bukvalno sam napravio krug i ponovo došao do druge rampe kroz koju sam prošao, te sam skrenuo na parking sa moje desne strane.

IZVADIO JE PIŠTOLJ I REPETIRAO U SINIŠU: “Sad ću da te UBIJEM, majku ti j*bem!” HYPE EKSKLUZIVNO u posedu POLICIJSKOG IZVEŠTAJA “Iz produkcije su se SMEJALI!”
Foto: Privatna arhiva

MILJANA I MARIJA SU VRIŠTALE

– Htio sam da izađem kako bih nekog pitao gdje se nalazi apartman. Dok sam još sjedio, jedno muško, meni nepoznato lice, obučeno u crno mi je otvorilo vrata i počelo da me psuje. Potom me je i šutnuo nogom u predjelu lijevog dijela stomaka, tj, rebara.

– Onda sam vidio da se pored tog lica nalazi još lica, takođe obučenih u crno. Drugo lice je izvadilo pištolj, uperilo u pravcu mene i repetiralo ga! Potom mi je rekao: “Sad ću da te ubijem, majku ti j*bem”. Onda su me izvukli iz mog auta. Gdje sam pao na parking i samo sam osjetio da me više njih šutira nogama po glavi i tijelu.

– Nakon toga izgubio sam svijest i više ničega se ne sjećam. Za to vrijeme moja supruga Marija i MIljana su sjedile na zadnjem sjedištu i čuo sam kako vrište. Ali se ne sjećam da li je njih neko od tih lica dirao. – piše u Sinišinoj izjavi iz policije.

Ispod teksta pogledajte i Marijinu izjavu:

MARIJINA IZJAVA:

Foto: Privatna arhiva
IZVADIO JE PIŠTOLJ I REPETIRAO U SINIŠU: “Sad ću da te UBIJEM, majku ti j*bem!” HYPE EKSKLUZIVNO u posedu POLICIJSKOG IZVEŠTAJA “Iz produkcije su se SMEJALI!”

(hypebih.ba/S. M. H.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS