calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DA LI STE ZNALI? Značenja boja olimpijskih krugova i njihova simbolika Otvaranje Olimpijskih igara: Cerić i Pezer ponosno iznijeli zastave BiH “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznela šokantne detalje “STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu Lukas podržao Draganu za njen koncert u Banjaluci! “Ona radi pošteno koncert i prodaje ulaznice, pustite me tih “besplatnih” koncerata drugih izvođača, jer to uvijek narod plati”! Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos OVAKO MOŽETE KUPITI KARTU ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona “S NJIM SAMO STRESOVI I ŠOKOVI” Stanija hitno reagovala zbog Asmina, ne može da vjeruje šta je uradio!

HAOS U PARIZU Opljačkana fudbalska legenda iz brazilske delegacije! OSTAO BEZ 500.000 EURA

Objavio: RHT
26/07/2024 1:45 PM

HAOS U PARIZU

Legendarni brazilski fudbaler Ziko opljačkan je u četvrtak uveče u Parizu.

HAOS U PARIZU

On je, naime, član delegacije svoje zemlje na Olimpijskim igrama!

Ziko je napustio hotel u taksiju noseći sa sobom Roleks sat, dijamantsku ogrlicu i novčanice u aktovki, kada su pljačkaši nadmudrili i njega i vozača taksija.

Dok je jedna osoba odvraćala pažnju taksisti, druga je otela aktovku sa zadnjeg dijela vozila. Na kraju, procjenjuje se da je kofer, odnosno stvari u njemu, vredio oko 500.000 eura.

Francuski zvaničnici su odmah pokrenuli istragu u cilju lociranja počinilaca. Istragu vodi Brigada za suzbijanje razbojništva, prenosi Le Parisijen.

Drama u Parizu na dan otvaranja Olimpijskih igara: “Cijeli vikend je ugrožen”

Pročitajte i: Drama u Parizu na dan otvaranja Olimpijskih igara: “Cijeli vikend je ugrožen”.


SNCF je pozvao putnike da odlože svoja putovanja i da se drže dalje od željezničkih stanica

Foto: Platforma X

Francuska mreža brzih vozova (TGV) pogođena je “zlonamjernim radnjama”, uključujući napade podmetanjem požara koji su poremetili transportni sistem. – rekao je željeznički operater SNCF.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Le Parisijen/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS