calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Elmedin je veoma mudar! “Malo će reći nekome kad nešto radi…”(VIDEO) UPRAVO SAOPŠTENO! Uhapšen i treći osumnjičeni za planiranje terorističkog napada na koncertu Tejlor Svift SKANDAL Ruskinja otrovala protivnicu na šahovskom turniru: Nadzorne kamere su sve snimile HAOS U NIŠU! IVAN ODVEO MILJANINOG SINA! Evo šta se dešava, ŠOKANTNO! Maja i Stanislav ne biraju mjesto za strastvenu akciju! PROCURIO INTIMNI SNIMAK IZ BAZENA TAKMIČAKA IZ OVE ZEMLJE PROGLAŠENA ZA MISS OLIMPIJSKIH IGARA 2024: Od njene ljepote zastaje dah, pogledajte kako izgleda Član GSS-a o tragičnoj pogibiji Dženana Uščuplića: Grom ga je direktno pogodio, svi smo mislili da je u telefon, ali nije! OVO SU NAJVEĆI ZAVODNICI MEĐU ZNAKOVIMA ZODIJAKA! Otkrijte da li je i vaš među njima PUKAO RASKID! Očekuje se Mionina reakcija nakon brodoloma

HAOS U NIŠU! OVO JE DOKAZ! NAKON POMIRENJA MILJANA SVE OBJELODANILA! (FOTO)

Objavio: RHT
09/08/2024 1:00 PM

Haos u Nišu nakon pomirenja Miljana sve objelodanila

Miljana Kulić nije mogla da sakrije svoju radost pa je sve objelodnalila! Bivša rijaliti učesnica se oglasila na svom Instagramu gdje je podijelila porodične fotografije.

Nakon njene objave nastao je haos i opšta pometnja, fanovi ne mogu da vjeruju da se par tako dobro slaže.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Naime, Miksi i Ivan Marinković su zajedno i uživaju sa svojim nasljednikom!

 Bivši rijaliti učesnici su podijelili dio radosti sa svojim pratiocima, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Ovo nije prvi put da su Miljana Kulić i Ivan Marinković privukli medijsku pažnju. Njihov odnos je bio predmet brojnih spekulacija.

Haos u Nišu nakon pomirenja Miljana sve objelodanila

Nakon što je Ivan doživio ljubavni brodolom u rijalitiju sa suprugom Jelenom Marinković, on je riješio da promijeni život iz korijena.

Foto Printscreen/Instagram/marijakulic_mtaz

Poznato je da Miljana i Ivan imaju sina Željka, što dodatno povezuje njihove živote. Ostaje nam da vidimo u kom pravcu će se razvijati njihov odnos.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i”TEA TAIROVIĆ ISKEŠIRALA ZA DVA STANA! Pjevačica živi na dvije adrese u dvije države, a tek da čujete koliko je sve to košta

Kako leti dosta vremena provodi u Crnoj Gori jer su joj skoro četiri mjeseca nastupi uglavnom skoncentrisani na more, ona je odlučila i tu kupi jedan apartman. Najviše je nerviralo što često mora da mijenja smještaj, hotele, apartmane…. Voli duže da spava pa joj smeta buka, a i pogledi turista i mještana. Pa je poslije dugog razmišljanja, ali i potrage i razgledanja odlučila da novac iako ne mali uloži u nekretninu u Crnoj Gori. Ona se odlučila na popularno ljetovalište Luštica, poznato po luksuznim nekretninama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS