calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pjevačica Katarina Živković broji sitno do poroda: Uživa u 9. mjesecu trudnoće, podijelila i fotografiju MC STOJAN I 22 GODINE MLAĐA ZORANA SE POMIRILI?! Uhvaćeni zajedno i OVO RADILI?! “KĆERKO, IDI ODMAH KUĆI, MIKROFON NIJE ZA TEBE!” Goca Šaulić opisala ŠOK RAZGOVOR kćerke Ilde i pokojnog Šabana (VIDEO) ŠOK FOTKA ZLATE PETROVIĆ! Uhvaćena u AKCIJI sa kolegicom, evo kako su se PONAŠALE (FOTO) OVO JE DIVLJI ZAPAD Večeras u sarajevskom naselju Šip došlo do pucnjave, ima i povrijeđenih? DO POČETKA SEPTEMBRA OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SVE IDE OD RUKE: Novac i ljubav – o, tako su moćni Pogledajte samo te oči: Da li je ona najljepša bosanska pjevačica? MEMO ZADNJI PUT OBJASNIO SULTANU KAKO DA SE PONAŠA INAČE IDE PAKAO! OVAJ MU PSUJE SVE! Šamar bh. fudbalu: Velež primio petardu u Andori “MOŽE MAMU DA TUŽI ZATO ŠTO JE RUŽAN” Nenad Aleksić doživio pomračenje, brutalno izvrijeđao učesnika rijalitija Hiljade ljudi u nevjerici: Čovjek nakon estetskih zahvata izgleda kao Džordž Kluni TAKO SE TO RADI! Dejan ZASUKAO RUKAVE i pomogao radnicima na IMANJU U LISOVIĆIMA! “Ovaj prostor će da bude LUDILO!” (VIDEO, FOTO) “NAJSTARIJI PARTNER MI JE IMAO 73 GODINE! Jedina sam starleta na Balkanu koja…” Šok izjave Deniz Dejm, ovo niste znali! NAPADNUTA ANELI AHMIĆ Hitno se oglasila i odreagovala: Sramota me je Meteorolozi tvrde: Izgleda da je najgore prošlo, kakvo vrijeme nas očekuje u narednom periodu UČESNICA RIJALITIJA PONOVO IDE POD NOŽ! Mijenja lični opis

HAOS U LOZNICI! Osumnjičeni za ubistvo policajca progovorio o bratu koji mu je ukrao dokumenta i koji je u bjekstvu

Objavio: RHT
18/07/2024 3:15 PM

Haos u Loznici ne prestaje!

U Loznici je sada opsadno stanje, a na licu mjesta su jake snage pripadnika Ministarstva unustrašnjih poslova koji rade na rasvetljavanju cijelog slučaja.

FOTO TANJUG

Podsjetimo, na pripadnike granične policije sinoć je ispaljeno nekoliko hitaca tokom rutinske kontrole taksi vozila u Loznici. U taksi vozilu nalazili su se strani državljani, pretpostavlja se da su albanske nacionalnosti, koji su pucali na graničnu policiju.

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je ubistvo policajca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanje policajca Vjekoslava. . I. prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, najverovatnije teroristički akt. Koji dolazi sa Kosova i Metohije od strane albanskih struktura.

Opsežna potraga za napadačem čiji se identitet još utvrđuje, i dalje traje. A prema riječima ministra Dačića, policija je uhapsila Mithata Hadžića iz Tutina koji se sumnjiči da je osumnjičenog automobilom tutinskih registracionih oznaka preuzeo u Preševu i vozio u pravcu Loznice.

Haos u Loznici ne prestaje!

Na licu mjesta policija je pronašla pasoš izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajrizi Artan (1991) i njemačku ličnu kartu. Ministar Dačić je istakao da se još utvrđuje da li pronađena dokumenta pripadaju osumnjičenom. Jer postoje sumnje da je koristio lična dokumenta njegovog brata koji je poznat policiji zbog ubistva ruskog vojnika na Kosovu i Metohiji. A koji je pobjegao iz zatvora 6. jula.

foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Navodno se oglasio i brat osumnjičenog, čija su dokumenta nađena. On je rekao da nije umiješan u slučaj srpskog policajca, ali da mu je Faton ukrao dokumenta i pobjegao, prenose albanski mediji.

„Izjavio sam da dokumente koji su ukradeni nemam nikakve veze sa ovim poslom. Faton je uzeo moja dokumenta. Nije dobro ovo što mu se desilo, te stvari se ne rade. Nama kao porodici je rečeno da odustanemo. Stvari koje on radi nisu dobre. Došao sam u Njemačku, nisam se bavio lošim stvarima. Ne, ja nemam apsolutni kontakt. Imaju dobar zakon u Njemačkoj, rekli su mi da nema problema, da se ne vraćam dok se situacija ne razjasni“, rekao je. On se ogradio od postupka rekavši da njegov brat nikoga ne sluša.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS