calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

HAOS U BEOGRADU: Udala se, pretukla kumu pa pobegla!

Objavio: RHT
18/03/2023 4:00 PM

Kada je Maja Đorđević (28) iz Beograda u emisiji “Brak na neviđeno” pred matičarem izgovorila “da” Željku Jovanoviću (26), koga je tada prvi put ugledala, nije ni slutila šta će nakon toga uslediti.

Foto: Pinterest

Maja je za kumu uzela svoju drugaricu, na čiji je nagovor i pristala da se uda za momka koji joj se na prvi pogled učinio kao pravi za nju.

Foto: Screenshot Youtube

Međutim, nakon što su se pred matičarem izjasnili o stupanju u brak i budućem prezimenu, voditeljka je šokirala Maju onim što joj je saopštila.

– Majo, čestitam ti, upravo si dobila petoro dece – rekla je voditeljka Milica Kon, a Maja je nakon šoka koji je doživela odmah nasrnula na kumu, vređjući je.

Foto: Screenshot Youtube

– Kumo, stoko jedna – vikala je Maja, čupajući kumi kosu.

– Možda mene krivi jer će joj tako biti lakše i pašće joj kamen sa srca. Ja to prihvatam. Ne mogu ništa drugo da uradim sem da joj pomognem – rekla je kuma nakon incidenta, a na Majinu začuđenost zašto je niko nije upozorio da njen novopečeni suprug ima već petoro dece, voditeljka joj je doskočila:

Foto: Screenshot Youtube

– To je zato što neka pitanja nisi postavila na vreme. Znači, svakog meseca imate pet alimentacija da plaćate, pelene za najmlađe dete. Ti si, lutko moja, treća sreća – rekla je voditeljka, misleći na to da je Maja Željku treća žena.

– Je l’? A što mi ne reče – pitala je Maja ljutito.

– Pa nisi pitala – odgovorila je voditeljka, a kad je Maja svog supruga pitala isto, dobila je šokantan odgovor:

– Čekao sam prvo da potpišeš, pa onda.

I nakon toga, ponovo je nadrljala kuma, koju je mlada nastavila da vređa.

– Kumo, ti si kriva, alapačo jedna. Namerno si ovo htela. Ako si se ti zarobila, ja neću – besno je govorila svojoj drugarici, a potom donela konačnu odluku.

– Ništa, piši propalo. Ja hoću svoje dete s momkom koji nema decu. Kumo, ti si mi rekla da se udam. Gospođo matičarko, šta se dešava po zakonu kad muž ne ispoštuje bračne dužnosti? Kada pređe iz jednog braka u drugi – pitala je očajna Maja matičarku, na šta joj je ona odgovorila da je njegov prethodni brak razveden, te da nema zakonskih prepreka da stupi u novi.

Maja je ipak konstatovala da ne može da se pomiri s tim što Željko ima petoro dece.

– Ne mogu ja ovo stvarno – rekla je Maja i krenula ka vratima da pobegne iz neprijatne situacije.

– Ako ste dovedeni u zabludu, možete da poništite brak – ohrabrila ju je matičarka, sa čime se Maja složila i konstatovala da je dečko neodgovoran, te da “hoće leba preko pogače” i napustila salu za venčanja.

BONUS VIDEO

hypebih.ba / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS