calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

HAOS U BELOJ KUĆI: Žestoki okršaj Mikice i Sanje zbog poljupca!

Objavio: RHT
31/10/2022 7:30 PM

Tokom današnje raspodele budžeta, Sanja Grujić i Mikica Bojanić su ušli u okršaj, tokom kojeg je on nagovestio da mu je ova zadrugarka nešto šaputala i planirala stvari za “spoljni svet”. Grujićeva je otkrila da su se njih dvoje viđali prošlog leta. Grujićeva je odlučila da povuče izjavu.

Foto: Printscreen

– Mogu li samo nešto da kažem. Da ne bi ova šala sa Mikicom otišla u etar, ja ću da kažem da si mi bio drag… – krenula je Sanja.

– Ti se sad izvlačiš – dobacili su zadrugari Sanji.

– Ne izvlačim se. Ja ne želim da moji roditelji misle pogrešno – rekla je Grujićeva.

– Ja ću da kažem šta je istina. Prvo si Mikiju, pa meni porodicu. Ja šta sam izneo je istina, ako me budeš terala i dalje, izneću – nastavio je Mikica.

U svađu se umešao Nenad Aleksić Ša.

Foto: Printscreen

 Tek ću da se igram – dodala je Sanja.

– Mi smo imali perfektan odnos, ali ti pokazuješ da ne poštuješ drugare. Ti si zla učiteljica koja se igra jako loše sa emocijama svog dečka, koji gleda šta radiš sa mojim drugarom Markom – dodao je reper.

 Sa Markom ću se družiti na način koji mi odgovara – nastavila je Grujićeva.

– Ja stojim iza svake reči, nikad se ne igram. Tvrdim da smo se zagrlili, da sam te poljubio u vrat, spale su ti naočare, da si mi rekla da sam ti jako drag – rekao je Mikica.

 Bio si mi jedan od najdražih učesnika – odgovorila je Sanja.

Foto: Printscreen

 Jako si me povredila, zgotivio sam te, bila si mi draga, krivo mi je što si se tako ponela. Krivo mi je što si me izdala – dodao je Bojanić.

 Mikice, kako si me poljubio? – pitala je Sanja

 Usnama – odgovorio je Mikica.

– Ja kao slobodna devojka mogu da kažem da može da me poljubi onaj kome ja dozvolim. Ako su mi spale naočare, znači da sam bila iznenađena. Da, slagala sam da sam imala dečka. Mikice, ti si me možda poljubio kao drug, spale su mi naočare ako sam se iznenadila – nastavila je Grujićeva.

– Ja sam pokazao lojalnost svojoj devojci, ti pokazuješ da si nelojalna svom dečku. Bliskost sa Markom, svaki dan, ručak, doručak, večera… – ubacio se Ša.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS