calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ SPREMA PAKAO TERZI! Nije svjestan šta ga čeka! Iznijela sve javno, ovo su svi detalji! BROJE SITNO DO POROĐAJA! Sve je spremno za dolazak bebe! ANITA JAVNO MOLI ANĐELA DA SE POMIRE?! Novom objavom bacila sve u rebus! Nastavlja da se ponižava zbog njega?! (FOTO) Amil Ćorović: “Imao sam PREDRASUDE o Uki Q danas je situacija drugačija! Ona mi je posebno draga” “Olimpijada u Sarajevu“ najbolji srednjemetražni dokumentarni film na Festivalu u Budvi Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH Lukasova dominacija estradom: Poslušajte “Besprekorno loš” DOLAZE POD REFLEKTORE: Zlikovci iz stripova o Betmenu dobivaju vlastiti film NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO)

HAOS U BELOJ KUĆI: Maja Mariknović žestoko udarila na Aleksandru!

Objavio: RHT
13/10/2022 6:00 PM

Instrukcije dobila od Dejana Mujića

Foto: Printscreen

Tokom emisije ”Pitanja gledalaca” došlo je do sukoba za crnim stolom između  Bilala Brajlovića i Aleksandre Nikolić.

– Ovaj mali je njegov huškač – nervirala se Aleks.

– A kako ti znaš to ako me ne gledaš? – vikao je Bilal.

– Priznao mi je da imaju neke signale, da se gledaju. Naravno da će mi reći, mi smo drugari – rekao je Sauer.

– Naravno, gleda me sve vreme, to je istina. Moja greška je što sam spustila loptu sa ovim dečkom! Mislila sam da će biti normalan i da me neće vređati – dodala je Aleksandra.

– Oni mene ubacuju u priču bez potrebe. Ona kao zauzeta devojka šalje čokoladicu, Milica se tu ispalila jer je glupa… Milica pada pod uticaj Aleksandre, jer je ona dosta lošija od nje a navodno joj je neki mentor. Ona je dobila instrukcije od Dejana Mujića, jer ona nema prirodnu inteligenciju da se nosi sa svima – govorila je Maja.

Foto: Printscreen

– Svi ste se dogovorili da idete protiv mene – dodala je Aleks.

– Nije istina! Ovo su činjenice. Sam čin da kao zauzeta šalješ čokoladicu je loš – vikala je Maja.

– Boli te čokoladica? Boli te Snikers? Šta je problem? – ubacivao se Bilal.

– Ti si mali džukac koji laže! Ti si došao ovde da mi uništiš vezu! – rekla je Aleks.

– Da nije Dalila? – viknuo je Bilal.

 Nije jer i nju prozivaš – nastavila je.

– Naravno da prozivam – urlao je.

– Džukac, hajde u kućicu – dodala je Aleks.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS