calendar

Subota 10. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUKASOVA KĆERKA SA ĐOKOVIĆEM Viktorija u Novakom društvu, njena majka objavila sve javno, pa poslala jaku poruku! Nina Badrić pokazala čime raspolaže: Skinula se u bikini pa izazvala lavinu komentara BOGDAN SPREMIO JOVANI SPECIJALNO IZNENAĐENJE NAKON SAZNANJA POLA BEBE! Ona je ovo dugo priželjkivala, a sada će joj on to i ostvariti! EKSKLUZIVNO U EMISIJI D-CAST KARAĐORĐE SUBOTIĆ: Progovorio o kćerci Aleksandri, kriminalnoj prošlosti, kao i o ocu svoje unuke Magdalene! Uhapšena nastavnica srednje škole,iskoristila maloljetnog učenika: “Idem u zatvor, jel da? Idem? Izgubit ću sve, posao, porodicu, supruga…” JELENA ĐOKOVIĆ PITALA VIKTORIJU BEKAM ZA SAVJET! Žena najboljeg tenisera svijeta otkrila da je bila anksiozna zbog ovoga! Evo ko se najviše u Evropi ljuti, a ko je pod stresom: U koju grupu spada BiH “MOŽETE DA ME VIDITE SAMO U CRKVI!” Sin Dragane Mirković šokirao odgovorom na pitanje koje je dobio, pa pokrenuo lavinu komentara! (FOTO) Lijepa Ana ostavila najboljeg na svijetu? Povukao se sa Olimpijskih igara, a sad je ostavio sve u šoku “PRAVO SA JULIJSKIH ALPA U LISOVIĆE STIŽE!” Saša Mirković ima novi kec u rukavu! Evo ko stiže na IMANJE, bez nje ne može da počne! (FOTO) Košarkaši Srbije osvojili bronzu na Olimpijskim igrama Gužve na nekoliko graničnih prijelaza na izlazu iz BiH MILJANA I IVAN SE NE RAZDVAJAJU! Marinković postavio pitanje Kulićki, a zbog njenog odgovora ostao u čudu! Stravična nesreća kod Sjenice: Poginulo troje ljudi, među njima i djevojčica, njena sestra prevezena u Beograd NUĆI NE ZNA KO JE SILVANA ARMENULIĆ! Reper se izblamirao za sve pare! “OVOG TRENUTKA BIH ŽIVOT DALA ZA NJU!” Ekskluzivna ispovijest Bojane Pavlović o BIVŠOJ DJEVOJCI koju je ostavila zbog Anđele Šparavalo (VIDEO)

Gužve na nekoliko graničnih prijelaza na izlazu iz BiH

Objavio: RHT
10/08/2024 12:30 PM

Gužve na nekoliko graničnih prijelaza na izlazu iz BiH

Do kraja avgusta, za putnički saobraćaj otvoren je granični prijelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić)

BIHAMK

Sezona je godišnjih odmora tako da i danas očekujemo pojačan promet vozila na većini puteva u našoj zemlji, kao i na graničnim prelazima. Vožnja u kolonama i kraći zastoji mogući su na putu Sarajevo-Mostar u oba smjera.

Zbog visoke dnevne temperature preporučujemo da se na duže relacije kreće u ranim jutarnjim ili kasnim poslijepodnevnim satima. Vozite oprezno i držite propisano odstojanje. Vozače teretnih vozila molimo da, kada iza sebe primjete dugu kolonu putničkih vozila, nakratko se isključe iz saobraćaja, kako bi se izbjegla rizična preticanja.

Brojne su dionice gdje se izvode sancioni radovi i gdje je saobraćaj regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom. Izdvajamo magistralne puteve: Vitez-Travnik, Kladanj-Vlasenica, Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje, Foča-Ustikolina, Dobro Polje-Miljevina i Bijeljina-Rača, kao i ulaz u Žepče.

Na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača, zbog oštećenja mosta, vozila do 30 tona saobraćaju jednom trakom, dok je za vozila preko 30 tona saobraćaj obustavljen. Pojačan je promet vozila na izlazu iz naše zemlje na graničnim prelazima: Velika Kladuša, Izačić, Bosanska Gradiška, Gradina, Deleuša i Doljani. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Do kraja avgusta, za putnički saobraćaj otvoren je granični prijelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić). Zabranjen je saobraćaj za vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS