calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

Grupa ZAR objavila album “Žurim”, žele osvojiti simpatije publike širom regiona

Objavio: RHT
16/10/2024 10:00 AM

Grupa ZAR objavila album “Žurim”

Bend ZAR objavio je svoj novi album “Žurim” sa deset novih pjesama, sa kojima već osvajaju simpatije publike širom regiona.

Grupa ZAR objavila album "Žurim"
Grupa ZAR objavila album “Žurim”

Autor svih tekstova za pjesme je lider grupe Amir Pilav Cvale, a za muziku je bio zadužen Igor Vukojević. Ovaj dvojac je zajedničkim snagama uradio sve aranžmane u studiju GP Music u Minhenu. Sadašnju postavu grupe čine pjevač Amir Pilav – Cvale, na gitarama su Patrick Pilav i Milan Kordulup, Vuk Vukojević na bas gitari, Mladen Janković na klavijaturama i Igor Vukojević na bubnjevima.

Grupa ZAR objavila album “Žurim”

Svaki član ZAR-a donosi svoje jedinstvene vještine i energiju, stvarajući zvuk koji je istovremeno prepoznatljiv i svjež. – Na ovom muzičkom projektu, koji je izdat pod markicom “Croatia Recordsa”, radimo duže vrijeme, a zanimljivo je da smo snimili spotove za svih deset pjesama.

Album “Žurim” dodatno su obogatili specijalni gosti, Igor Paspalj na gitari i Bruno Langer na bas gitari. Njihov doprinos donosi dodatnu dinamiku i virtuoznost koja je vidljiva u svakom tonu. Album “Žurim” ćemo u narednom periodu predstaviti publici u BiH i Hrvatskoj, a potom slijede Srbija i Crna Gora – kaže pjevač Amir Pilav Cvale. Lider “Atomskog skloništa” Bruno Langer gostovao je na naslovnoj pjesmi „Žurim“, koja je objavljena prije nekoliko mjeseci.

Bliži hard rock

– Sličnog smo muzičkog izražaja i našim bendovima je bliži hard rock. Posebno mi je drago da sam gost na pjesmi “Žurim” koja mi se jako sviđa. Vjerujem da će grupa ZAR naći svoje mjesto na muzičkoj sceni u BiH i regionu. Cijela grupa ZAR je odlična, ali moram izdvojiti lidera Amira Pilava Cvaleta koji ima nevjerovatnu energiju. Cvale poput mene živi rock ‘n’ roll i riječ je o izuzetnom čovjeku – kazao je Bruno Langer nakon premijere pjesme „Žurim“.

Čitajte i ŽESTOK SUKOB ANĐELE I GASTOZA! Ori se sve – cimeri u šoku

Anđela Đuričić stavila je tačku na druženje sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, što je izazvalo neviđeni revolt kod rijaliti učesnika.

Gastoz smatra da Anđela pretjeruje i da se ponaša kao da joj je pobio pola familije, te je dodao i to da ništa loše nije uradio.

– Smatram da ništa nisam pogrešio, tu je Ena samo koleteralna šteta – istakao je Marinković.

– Ona je mene razočarala jer je ispalo kao da sam joj pobio pola familije. Poslije svih lijepih dana nije mi jasno da može da digne tako velike zidove – nastavio je Nenad.

– Sada da je podsjetim malo, kada smo pričali, koliko ona misli da sve pamti, ne pamti. Da je zapamtila naš razgovor o emocijama, razmišljala bi da me ne povredi. Moj zadatak je bio da je nasmijem, a njen zadatak je bio da me povrijedi. Glupo mi je da prolazimo jedno pored drugog, ne mogu tako da živim – rekao je Gastoz.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS