calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi? Saša Mirković otkrio specijalne goste na Lukasovom koncertu u Ljubljani “POMOZIMO OVIM NESRETNIM LJUDIMA!” Asmin Durdžić uputio hitan apel nakon stravičnih poplava u Bosni i Hercegovini! (FOTO)

Gosti Desetke ukrstili koplja oko Nadice Ademov pa konstovali da ona nema nijedan hit!

Objavio: RHT
21/03/2023 3:30 PM

Komentarišući najuspešnije Rome na domaćoj estradi gosti emisije Desetka posebno su se sukobili oko lika i dela mlade zvezde Granda Nadice Ademov.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ne slažem se da je ona najplaćenija i najtraženija. Nema nijedan hit, ima neke popularne pesme i nastupa po tim romskim veseljima. Ali nije nešto sto bih ja šlusao kaorecimo Prijovićku i Mladenovićku-rekao Goran Čomor, na šta se nadovezao Saško Nikolić:

-Ne mora da ima hit, bitno je da je narod voli. Ona je kvalitetna pevačica – rekao je kompozitor.

-Ako mene pitaš, ona ima mnogo hitova. Ja baš volim njene pesme – izjavila je na kraju Ana Radulović.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS