calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) ISPLIVALA VELIKA ANITINA TAJNA: Ono što joj piše u dokumentima šokiralo je sve! “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME!” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima i KAMATARIMA Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara”

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Prva tezga Miljane Kulić u Zagrebu! (VIDEO)

Objavio: RHT
05/02/2022 12:26 PM

Miljani Kulić je nakon diskvalifikacije iz “Zadruge 5” procvetao biznis, jer je bivša zadrugarka pokrenula Jutjub kanal od kojeg dobro zarađuje, međutim, tu se nije zaustavila.

Naime, Miljana je bila gost u jednom noćnom klubu u Zagrebu, a atmosferu je dovela do usijanja.

Isplivao je njen snimak sa nastupa, pa možete da vidite da je klub pun, kao i da je Miksi bila vesela.

Ona je na svom Instagram profilu podelila i snimke sa nastupa, a u jednom vidimo nepoznatog dečka koji joj daje novac za pesmu. Verujemo da je Milja imala i veliki bakšiš te večeri.

Podsetimo, Miljana je pre par dana otkrila da će biti gost u jednom noćnom klubu u Zagrebu, pa je pozvala ljude da posete to mesto i imaju čast da svoje vreme provedu u prostoru u kom i ona boravi, a za šta će ona dobiti novac.

– U petak u Zagrebu, dođite u klub da se družimo, veselimo do ranih jutarnjih časova, gost večeri sam ja. Očekujem vas. Voli vas i ljubi vaša Miljana – rekla je Miljana Kulić u videu na Instagramu pomenutog kluba.

IZVOR: ESPRESO.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS