calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

GODINAMA NEPOZVANA JELA I PILA NA VJENČANJIMA Uhapšena žena koja je upadala na vjenčanja (VIDEO)!

Objavio: RHT
13/10/2023 4:00 PM

Sandra Lynn Henson, 56-godišnja Amerikanka iz Mississippija, uhapšena je neki dan nakon što se ponovno nepozvana pojavila na jednom vjenčanju.

Foto: Printscreen/Youtube

Ovaj put su je policiji navodno prijavili uzvanici s vjenčanja, te je Šerifov ured okruga Pontotoc protiv nje povodom toga podigao optužnice za sitnu krađu, neovlašteni ulazak te remećenje javnog reda i mira, prenosi portal net.hr.

Nažalost, nije Henson tokom prethodnih godina dolazila na vjenčanja samo kako bi besplatno jela i pila, više puta je uhvaćena kako krade kartice i novac gostima vjenčanja iz torbica, a djelovala je u nekoliko saveznih država, ponajviše u Alabami, u Mississippiju i u Tennesseeju.

U Alabami ju je policija povezala s krađama na čak devet različitih vjenčanja, a njezini prvi pohodi zabilježeni su još davne 2017. godine. Henson je 2021. godine uhapšena dok je krala kreditne kartice, novac i darove na jednom vjenčanju u okrugu Marshall, Mississippi, te joj je tom prigodom opozvana već prethodno izrečena uvjetna kazna za počinjena djela.

Određena joj je povodom toga zatvorska kazna u trajanju od pet godina, pa u ovom trenutku nije najjasnije kako se već našla na slobodi, pišu američki mediji pri izvještavanju o ovom “kriminalnom” slučaju.

BONUS VIDEO:

Izvor: net.hr/N1info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS