calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ekskluzivno “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO) Kontroverzni slovenački biznismen sveti se BiH preko ćevapa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Arnel: Ostao sam isti! “Nisam petljanac, zašto imate toliko negativnih komentara…” (VIDEO) Rade Šerbedžija otkrio detalje iz života Anđeline Đoli: Ne zavidim joj nimalo VANJA IGNJATOVIĆ NAPRAVILA HAOS: Uputila ŠOKANTNU PORUKU ŠA PJEVAČICA ŠOKIRALA CRNOGORCE! Nataša Bekvalac pjevala Lukasov hit! (FOTO) Ovi lijekovi utječu na menstrualni ciklus žena “Boki, ZAGRLI MI TATU!” Kćerka POKOJNOG ČLANA RIBLJE ČORBE se oprostila od Bore Đorđevića (FOTO) ANELI URNISALA JANJUŠA! Otkrila šta je radio krišom! “Uznemiravao me je, ali nisam na kraju htjela da odem u policiju” “NADAO SAM SE DA ĆE SE IZVUĆI! E, MOJ SINKO…” Miroslav Ilić se oprostio od Bore Čorbe! Otkrio sve o njihovom POSLJEDNJEM SUSRETU Trostruki ubica iz Sanskog Mosta branio se šutnjom Aca Lukas potresen SMRĆU BORE ČORBE: “Brate…” (FOTO) MIONA DONIJELA ŠOKANTNU ODLUKU: Saopštila Ša da je KRAJ ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Je li sad sve jasno hejterima – imam lijep život! “Jedem sve kvalitetno i domaće, a imam veliku ljubav”(VIDEO) Marija Šerifović objavila preslatku sliku sina: MARIO NAPUNIO 9 MJESECI Ronaldo i Georgina uhvaćeni u “nezgodnom” trenutku na jahti (FOTO)

“Izobličila sam se i UKOČILA! Kao da sam POKVARENA LUTKA!” Gocu Božinovsku DOTUKAO BOTOKS

Objavio: RHT
04/09/2024 9:40 AM

Gocu Božinovsku je BOTOKS DOTUKAO

Pjevačica je iskreno govorila o ovom problemu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Goca Božinovska (59) bez dlake na jeziku je kada priča za medije, a njen fizički izgled u nekoj mjeri se komentarisao.

“Imala sam problem s botoksom. Primijetila sam promjene na licu u vrijeme kad sam snimala jednu emisiju na RTS jer sam izgledala kao plastična lutka”, rekla je Goca.

 “Nisam žena koja se zateže putem tih varijanti do neprepoznatljivosti i nemam previše iskustva s takvim intervencijama, ali za ovo se vidjelo da nešto nije kako treba”, dodala je Božinovska.

Gocu Božinovsku je BOTOKS DOTUKAO

Kaže kako joj samo kreme pomažu za njegu kože i tijela.

“Mislim da mi tijelo nije dobro reagovalo na botoks i izgledala sam kao pokvarena lutka. Rekla mi je poslije žena kod koje sam bila da moje tijelo jednostavno tako reaguje i da je potrebno vrijeme da se sve smiri i slegne. Poslije toga botoks nisam stavljala. Mislim da sam ja samo za kreme i te varijante. Svi su primijetili da nešto nije u redu, a poslije je bilo kasno, ne može botoks da se izvadi kad se stavi, može samo da ispari. Jesam ja izgledala mlađe, ali izobličeno i nekako ukočeno. Otad nisam više stavljala i sad sam skeptična, pa ni drugima ne preporučujem. Svaka čast pjevačicama koje se non-stop botoksiraju, ja više ne smijem”, ispričala je Goca ranije za medije.

Foto Antonio Ahel/ATAImages

Čitajte i CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO)

Bivši zadrugar Filip Car ili rijaliti Kazanova, kako su ga svojevremeno prozvali zbog toga što je fatalan po ženski svijet, doskoro je bio poznat po svom poročnom životu. A onda je preko noći odlučio da se posveti sportu i zdravoj ishrani kako bi se doveo u top formu.

CAR NADMAŠIO STANISLAVA

Pošto se opredijelio za boks, mnogi su ga odmah povezali sa Stanislavom Krofakom sa kojim ima još nešto zajedničko, a to je njegova bivša Maja Marinković.

Kako je Pantera u rijalitiju pokazao strogu disciplinu u treninzima i zdravom načinu života, čemu je podučavao i druge. Ispalo je da je upravo on motivisao i Cara da se pokrene. Baš u vrijeme kada je Stanisalv forsirao priče o svojim borbama. I najavama boks mečeva u narednom periodu…

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS