calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO)

POPULARNA GLUMICA SE PROSULA NA CRVENOM TEPIHU: Ovaj pad ZAPALIO JE MREŽE, a njena REAKCIJA je sve ŠOKIRALA

Objavio: RHT
11/03/2024 10:50 PM

Glumica se prosula kao riža

Glumica Lajza Koši uvjerila se na djelu šta znači kada obujete prevelike štikle. A ona je na sinoćnoj dodjeli Oskara bila u potepticama od 20 cenimetara.

Glumica se prosula kao riža/ Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Glumica, Youtube zvijezda i komičarka Lajza Koši priredila je svojevrsni perfomans na dodjeli Oskara 2024, ali pad se zaista desio. Sasvim očekivano, moglo bi se reći s obzirom na visinu štikli zato na Twitteru (X mreži) poručuju da bi ona “trebalo da nosi cipele u kojima može i da hoda”.

foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon pada Lajza Koši je ostala da leži na crvenom tepihu i da se smije i nastavila je da pozira.

Dobro je da se osmijeh našao na kraju. A ona se sa cjelokupnom situacijom izborila sa stilom, kako su naslutili i na društvenim mrežama.

foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Možda je na kraju krajeva i željela da je Oskar 2024. upamti po ovom momentu. Ipak, ima i drugih načina, zar ne?

Čitajte i Ovo je nova Aleksandra Prijović: Niko ne primjećuje da je muško, može da napuni 10 Arena

Alen Bičević pobjednik je druge epizode šoua “Tvoje lice zvuči poznato” u Hrvatskoj.

Vokal grupe Joy imao je paklen zadatak.

Da vizuelno i u svakom drugom smislu “skine” Aleksandru Prijović.

Pjevao je njen hit “Dam, dam, dam”, a nosio je periku, haljinu, štikle…

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS