calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! “Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO) RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO) Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU MILENE KAČAVENDE IZ BOLNICE? Haos na mrežama MUP RS suspendovao inspektora koji je nasilno vozio i bježao od policije Požar kod Šibenika stavljen pod kontrolu MARIJA ŠERIFOVIĆ POKLANJA 20.000 EURA SVAKOME KO URADI OVO?! Pjevačica objavila izazov, a ko ga savlada od nje će dobiti novac!? (VIDEO) OTKRIVENO SA KIM JE MAJA MARINKOVIĆ U CRNOJ GORI! Sada je sve jasno, isplivala ova fotka! (FOTO) Severina “potkačila” Desingericu? “Može dobiti hiljade eura, ali ne može otpjevati “Dalmatinku” ŠOK PROMJENA! Da li je prepoznajete? U jeku priče o vjeridbi, Matora uradila nešto neočekivano! (FOTO)

GLUMAC ZORAN PAJIĆ NIKAD ISKRENIJI: Razočarao sam se u mnoge ljude!

Objavio: RHT
14/02/2022 3:00 PM

Glumac Zoran Pajić bio je gost emisije CHIT CHAT autotra i voditelja Nemanje Kovačevića.

hypebih.ba

Popularni glumac poslednjih nekoliko godina je u žiži interesovanja zbog svojih zapaženih uloga u filmovima i serijama koje igra. Osim toga važi za jednog od najpoželjnijih glumaca, a žene ga smatraju veoma poželjnim muškarcem.

Kada se komentariše njegov rad i život, skoro da ne postoje negativni kometari. Za njega važi da je dostojanstven i pozitivan lik kome je porodica na prvom mestu. Kod njega nema laži i prevare, a sve što je on javno i privatno je isti.

-Kod mene nema laži i prevare. U početku sam čitao komentare o sebi. Uvek je bilo dosta pozitivnih konemtara, ali ako je jedan komentar negativan, onda se ja uhvatim baš za taj komentar. Onda sam se nervirao i preispitivao, ali sam odustao brzo od toga.

Mislim da sam iz kuće poneo to, da kada nešto odlučiš to bude tako. Ja odlučim da ne želim da budem negativan i depresivan, u poslednje vreme sam takav. Pozivam ljude, krećem u akciju idem napolje. Sa ljudima koji nisu zaslužili da budem dobar prema njima, ja moram da nateram sebe da im kažem ako imam nešto negativo, prosto izbegavam takve stvari – kaže Zoran.

Glumac ističe da mu je porodica sve i da su mu najbliži ljudi na prvom mestu. Ima uzak krug prijatelja sa kojima deli sve. Nije lako kada si javna ličnost sačuvati i porodicu i prijatelje i ljubav, ali je njemu to pošlo za rukom. On nije osoba koja po svaku cenu želi da bude u medijima, nema skandale i vodi miran i normalan život.

-Kako sam stariji sve više shvatam da kada se previše daš ljudima, onda se i razočaraš. Porodica i prijatelji su dokazali da će uvek biti uz mene. I kada vide da je nešto loše, iskreno ti kažu kako treba i kako ne treba.

Skoro sve šta si ti nosiš iz porodice, prosto je to ono što čini tvoju ličnost u celosti. Sve može da utiče na tebe i popularnost i društvene mreže i mediji, ali kada imaš čvrstu bazu, onda nemaš puno problema – dodaje glumac.

Šta je još Zoran Pajić rekao Nemanji u emisiji CHIT CHAT pogledajte u videu.

AUTOR: hypebih.ba

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS