calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10

GLUMAC OSUĐEN na uslovnu kaznu ZBOG NAPADA NA DJEVOJKU?! Tukao bivšu na zadnjem sjedištu automobila, nanio joj fizičku bol!

Objavio: RHT
09/04/2024 1:20 PM

Glumac osuđen uslovno

Holivudski glumac Džonatan Mejdžors osuđen je na uslovnu kaznu i naloženo mu je da se prijavi na jednogodišnji program stručnog psihološkog savjetovanja zbog napada na svoju bivšu djevojku. Glumac je uspio da izbjegne kaznu zatvora, ali će za svoje postupke svakako morati da plati. Ponajviše tako što mu je već sada ova presuda poremetila planove u karijeri.

Zvijezda akcionog filma “Krid 3” i drugih holivudskih ostvarenja suočio se sa mogućom jednogodišnjom zatvorskom kaznom. I to nakon što ga je porota suda na Menhetnu u decembru 2023. godine proglasila krivim za napad.

Glumac osuđen uslovno

foto: Profimedia

Nakon osuđujuće presude njegova karijera je dovedena u pitanje. Kompanija Marvel Studios odmah odbacila Mejdžorsa iz planova za uloge u predstojećim godinama.

Prošlog marta Mejdžorsova djevojka Grejs Džabari optužila ga je da je napao na zadnjem sjedištu automobila. On ju je, prema tvrdnjama Grejs, tukao u automobillu, udario je šakom po glavi, zavrnuo joj ruku iza leđa, polomio joj prst i naneo “ekstremnu emocionalnu i fizičku bol”.

Mejdžors se branio rekavši da je 31-godišnja britanska plesačica bila agresivna nakon što je pročitala tekstualnu poruku od druge žene na njegovom telefonu. Pa je cijeli događaj podstakla njena ljubomora. Prema njegovim riječima, on je samo pokušavao da joj oduzme telefon i bezbijedno se udalji od nje. Mejdžors je u televizijskom intervjuu nedugo nakon izricanja presude rekao da zaslužuje drugu šansu i da se nada da će je dobiti.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS