calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura

GLUMAC IMAO TEŽAK UDES: Objavljena slika sa LICA MJESTA

Objavio: RHT
06/03/2024 10:30 AM

GLUMAC IMAO TEŽAK UDES

Roli Serano je hitno prebačen na Odjeljenje intenzivne njege poslije teškog udesa u naselju Baradero u Buenos Ajresu. Glumac (69) trenutno je na mehaničkoj ventilaciji, a ima povrede glave i grudi.

GLUMAC IMAO TEŽAK UDES/ foto: Tu Radio Baradero

Udes se dogodio oko ponoći, kada se glumac koji je vozio svoje vozilo sudario sa bijelom ford fiestom, iz zasad nepoznatih razloga. U fordu je bio muškarac sa sinom od 6 godina, ali oni imaju lakše povrede i biće brzo pušteni na kućno liječenje.

Motori oba automobila bila su na ulici, curilo je i gorivo, pa su službe na licu mjesta morale brzo da reaguju kako ne bi došlo do požara.

Roli Serano je rođen on 8. aprila 1955. u Salti u Argentini. Njegove zapažene uloge su u filmovima Youth (2015), El marginal (2016) i The Little Polish (2003).

Podsjetimo, policija tereti D.R. iz Banjaluke da je udario policajca šakom u glavu.

Uslijed udarca policijski službenik zadobio je povrede i ukazana mu je ljekarska pomoć.

Naime, službenici Policijske uprave Banjaluka D.R. terete da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

Sve se desilo u petak oko 00.30 časova, kada je muškarac zatvorenom pesnicom u predjelu glave nanio povrede policajcu.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS