calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU KAČAVENDA BRUTALNO NAPADNUTA! Skandalozne optužbe na njen račun, HAOS! Poznati novi detalji zdravstvenog stanja Kejt Midlton: “Ovo je gorko i slatko razdoblje za nju” MARKO I DIVNA DNK U PROBLEMU! Memo Haljevac MIROTVORAC u ovoj drami! Barbarez nametnuo žestok ritam, Zmajevi odradili još jedan trening u Ajndhovenu DRAMA U VETERNIKU! VATRENA STIHIJA GUTA LOKAL BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova mama VAN SEBE! Vatrogasne službe i policija NA LICU MJESTA! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) “Dečko me PREVARIO SA Majom Marinković!” Za HYPE TV se oglasila ONA i sve otkrila?! (VIDEO) JANJUŠEV BRAT SLOMLJEN! Nikad emotivniji prizor kida na dijelove! (FOTO) UMRO POZNATI YOUTUBER: Morbidnim snimkom najavio svoju smrt: Ako me gledate, mrtav sam! Djevojka u suzama dočekala maturu: Razvedeni roditelji joj priredili iznenađenje koje nikada neće zaboraviti RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije “Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!” Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera!

Gleda li žena pravo ili desno? Test otkriva najdublje tajne vaše ličnosti

Objavio: RHT
04/09/2024 5:40 PM

Gleda li žena pravo ili desno?

Testovi ličnosti mogu da otkriju mnogo toga, uključujući i neke skrivene osobine za koje možda niste znali. Mogu vam pokazati tajnu vaše ličnosti i kako se odnosite prema drugima.

Gleda li žena pravo ili desno?/Foto: Facebook

Psihološki testovi ličnosti pomažu nam, prije svega, da razmislimo o sebi i donesemo zaključke o svojoj ličnosti i karakternim osobinama. Mnogi ljudi pribjegavaju takvim testovima iz čiste znatiželje kako bi saznali više o svom karakteru.

Ponekad testovi otkrivaju skrivenu osobinu za koju možda niste znali, a ovaj test će vam omogućiti da otkrijete šta skrivate duboko u sebi. U ovom psihološkom testu važno je ono što primijetite na prvi pogled, jer će vaš odgovor otkriti najdublje tajne vaše ličnosti, ali i odnosa s drugima, prenosi N1 Zagreb.

Šta biste rekli – gdje gleda žena?

Mislite da žena gleda desno

Ako ste pogledali fotografiju i vidjeli ženu kako gleda udesno, to je zato što su vaša unutrašnja snaga i samosvijest predivni kvaliteti koje samo rijetki posjeduju.

Ono što vas izdvaja je vaša duboka promišljenost. Stalno nastojite da učinite pravu stvar, čak i kada ste suočeni s velikim poteškoćama. Saosjećanje vas definiše. Bez obzira na okolnosti, pokušajte savjesno da upravljate svojim osjećanjima.

Vođeni emocijama, vjerujete svojim instinktima koji su izbrušeni iskustvom. Ne bojite se ometanja, već vas vode saosjećanje i mudrost. Vaša sposobnost saosjećanja čini vas vrijednim prijateljem i savjetnikom koji se prema drugima odnosi s ljubaznošću i razumijevanjem. Iako se temeljite na racionalnosti, imate optimističan pogled na svijet.

Mislite da žena gleda pravo

Ako vidite ženu koja gleda pravo, to je zato što imate prirodnu tendenciju izazivanja i preispitivanja utvrđenih normi i konvencija. Kao neko ko traži istinu, iskreni ste u izražavanju svojih misli, ali uvijek vodite računa da ih izrazite taktično i delikatno, izbjegavajući nepotrebne uvrede.

Razumijete važnost dostizanja sreće i motivacije među ljudima oko vas, prepoznajući simbiotski odnos između kolektivnog blagostanja i ličnog ispunjenja, posebno oko vaših voljenih, čiji pozitivan stav podstiče vaša sopstvena nastojanja.

Harizmatični i odlučni, čvrsti ste u svojim odlukama uprkos svim protivljenjima. Vaša nepokolebljiva predanost odabranom putu podstaknuta je stalnim istraživanjem konvencionalne mudrosti, potragom za sopstvenom istinom. Dok cijenite perspektive drugih, na kraju se oslanjate na svoja iskustva da biste donijeli zaključke.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS