calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

GENERALNI DIREKTOR “TELEKOMA” ČLAN FORBSOVOG POSLOVNOG SAVETA: Priznanje Vladimiru Lučiću i nacionalnoj kompaniji

Objavio: RHT
15/04/2021 7:49 PM
GENERALNI direktor “Telekoma Srbija”, Vladimir Lučić, postao je član Forbsovog poslovnog saveta, koji čine istaknuti poslovni lideri iz čitavog sveta.

U članstvo ove organizacije se ulazi po pozivu i na osnovu referenci koje biznismeni steknu u svom dugogodišnjem radu.

Vladimir Lučić-Foto:Printscreen

– Drago mi je da sam dobio poziv i mislim da je to priznanje ne samo meni nego i našoj kompaniji – istakao je Lučić. – To je jedinstvena prilika za stavarnje ličnih kontakata sa istaknutim svetskim poslovnim liderima. Time se stvara mogućnost dodatne promocije naše kompanije i podrške međunarodnim aktivnostima koje planiramo. Smatram i da ću uspeti da privučem određen broj biznis lidera iz nekih drugih sfera da investiraju u Srbiju i da im približim naše potencijale.

On je najavio da je jedan od biznis ciljeva nacionalne kompanije da se proširi projekat za dijasporu, osim u Austriji još na Nemačku, Švajcarsku, Ameriku i Kanadu.

– Osim toga, formiramo fond kojim ćemo finansirati startap ideje s ciljem da ih prodamo svuda po svetu i samim tim članstvo u ovakvom biznis forumu omogućava “Telekomu” da bude još uspešniji u tome – naglasio je Lučić.

Vladimir Lučić je generalni direktor “Telekom Srbija grupe” i izvršni direktor “M:tela” Crne Gore. Profesionalno iskustvo sticao je u “Eriksonu” u Švedskoj i u Nemačkoj. Radio je, uz kraće prekide, u “Telekomu Srbije” od njegovog osnivanja 1997. Za generalnog direktora kompanije postavljen je 16. decembra 2020.

Rođen je 18. februara 1971. godine u Šapcu, diplomirani je inženjer elektrotehnike. MBA zvanje je stekao po programu Univerziteta Institut Kurt Boš iz Švajcarske.

Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS