calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO) Kako spriječiti utapanje? Šta trebate uraditi ako vas uhvati grč dok plivate Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo

“UZEO SAM NEKE ILEGALNE PEČURKE!” Gastoz ZAPREPASTIO detaljima hapšenja i trilera na Tajlandu: U zatvoru sam imao mušku Miljanu Kulić!

Objavio: RHT
17/07/2024 10:45 AM

Gastoz ZAPREPASTIO detaljima hapšenja

Bivšem rijaliti učesniku definitivno u ovom periodu ne manjka skandala.

Fot: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je više od dva mjeseca proveo u tajlandskom zatvoru o čemu je javnost brujala, Nenad Marinković Gastoz je otkrio šokantne detalje privođenja i onoga što je prethodilo na drugom kontinentu.

Riješio sam da gajim marihuanu, to je tamo legalno. Riješio sam bio da promijenim život, otišao sam sa kumom da gajim travu. Došla mi je ekipa iz Srbije na Tajland, rekli su mi da im uzmem neke pečurke. Ja sam im kupio pečurke, to je ilegalno tamo… Pečurke su ilegalne, trava nije! Kupiš ih u šopu“, bez pardona je pričao Gastoz.

Opisao je trenutak kada je došla policija, a prije toga je imao neobičnu situaciju.

Gastoz ZAPREPASTIO detaljima hapšenja

Onda me je ujeo komarac Denge, pa sam bio prikovan sedam dana za krevet. Denge se zove, ozbiljna priča. Tad sam stavio te pečurke u kancelariju. Poslije mjesec dana dođe rutinska kontrola i nađu te pečurke. Uzeli su mi pasoš kad sam priznao da je moje, trebalo je sutra da odem u imigraciono, da me vjerovatno deportuju. Poslije mjesec dana su me zaustavili pijanog na motoru i onda kreće priča nenormalna. Priče su bile sve gore i gore. Te pečurke sa Tajlanda niko na kraju nije ni probao – nastavio je da šokira Nenad.

Opisao je cimere iz zatvora koji su bili – autentični. Otkrio je i koliko dugo neće moći da ide na Tajland.

“Bio sam u zatvoru 70 i nešto dana. Tamo je 115, 120 ljudi koji nisu normalni su tamo… Gledao sam čovjeka koji priča sa čašom vode, svašta. Spavao sam sa “akvamenom”. Imao sam i mušku Miljanu Kulić. Isti lik iz Italije, isti Miljana! Odmah sam upao u bandu, niko me nije maltretirao. Pet godina sam dobio zabranu da idem na Tajland. Vratio sam se kao zatvorenik”, zaključio je Marinković u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS