calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVI LJUDI SU IZGUBILI SVE PREKO NOĆI: Tuga do neba! Gledao je komšiju kako nestaje u vodi Ramo Isak upire prstom: Ovo se nije moglo desiti samo zbog padavina Voda nosi ljude u autu! Dramatični snimci iz Kiseljaka i Jablanice “Volim da POKAŽEM SILU!” Influenser EKSKLUZIVNO za HYPE TV! Šokirao detaljima KONFLIKATA koje ima! Otkrio svoju MRAČNU STRANU?! (VIDEO) Potresna scena u Jablanici: Dječak obilazi ruševine, traži prijatelja “SVE SAM SNIMIO, TUŽIĆU IH, PRIREDILI SU MI STRES I PONIŽENJE” MC Stojan doživio neviđenu uvredu! Drama na aerodromu! Evo šta se dogodilo! (FOTO) Humanitarna misija! Saša Mirković najavio pomoć unesrećenima u kataklizmičnim poplavama Otkazuju se koncerti i nastupi u BiH zbog teške situacije! Vanredno stanje Taki ponizio Stanislava i PORUČIO MU OVO: Sigurno će dobiti jak odgovor! Google snima sve što vi govorite: Evo kako možete isključiti tu opciju SKANDALOZNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Zbog OVOGA neće moći da RODI BEBU Nenadu, drugarica razvezla jezik šta je uradila njemu iza leđa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Jano, samo mudruješ, a mene zaboliše leđa! “Nema smisla, ali je vrisnem…” Fudbalski savez BiH odgodio četiri utakmice Wwin lige BiH zbog katastrofalnih poplava Ibrahimović se za rođendan počastio skupocjenim poklonom, na cifru nije gledao: “Nije loše, prijatelju” “PJESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić u Donjoj Jablanici: Tu smo da ljudski pomognemo

GASTOZ SE ZALETIO KA MILJANI! Pred svima uradio ovo! ZAMALO PREKID PROGRAMA!

Objavio: RHT
20/09/2024 11:45 AM

GASTOZ SE ZALETIO KA MILJANI

Nenad Marinković Gastoz je nakon emisije “Gledanje snimaka” bio je pun energije!

Foto: Printscreen / Punk TV

Učesnici rijalitija Nenad Marinković Gastoz i Miljana Kulić napravili su karambol u pušionici. Zbog toga je umalo prekinut program, jer su u prvi mah svi mislili da će doći do nasilja!

GASTOZ SE ZALETIO KA MILJANI

Naime, Gastoz je nakon emisije “Gledanje snimaka” bio je pun energije, pa je letio s jednog kraja kuće na drugi. I razgovarao sa svojim cimerima. On se našalio i sa trudnom Miljanom Kulić, pa joj je prišao kao da će je poljubiti, a onda priznao da ga loži i njeno drugo stanje.

– Joj, kakva usta imaš… Kako bih te… Tako trudna me ložiš. – smijao se Gastoz, a Miljana je nastavila da priča sa cimerima koji su se u tom momentu našli u pušionici.

Podsjetimo, poznati rijaliti zavodnik Gastoz slovi za nekoga ko je na korak da osvoji Anđelu Đuričić. Ona ga je nekoliko puta već odbila, ali je priznala simpatije prema njemu.

“Iznervirala sam se

Anđela je iskreno odgovarala na pitanja Danijela Dujkovića Munjeza i Borislava Terzića Terze, koji su joj postavljali i potpitanja. Prvo je prokomentarisala svoj verbalni sukob sa Nenadom tokom nominacija.

 On je simpatičan. Desilo se na nominacijama, jer stalno dobacuje, a trebao mi je fokus. To je bilo to. Iznervirala sam se – pravdala se ona zašto je burno odreagovala na opasku da izađe na piće sa Marinkovićem.

ZOLA SPREMAN ZA RIJALITI!

Pročitajte i: ZOLA SPREMAN ZA RIJALITI! Miljana Kulić ni ne sluti šta joj se sprema!

Svi željno iščekuju njihov susret.

Foto: PrintScreen /YouTube/Zadruga Official

Dosta se špekulisalo hoće li se Lazar Čolić Zola pridružili Miljani Kulić u rijalitiju, naročito sada kada je i potvrđeno da je ona u drugom stanju.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS