calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Konačno vidimo dečka Meline Džinović? Pojavila se privatna fotografija, njena kćerka riješila da je razotkrije Astro Goca: Miljanu čeka ogromna nesreća? ANELI I GASTOZ IDU DO KRAJA! Puno suza čeka SHA, a Stanislav? HYPE OTKRIVA: Ko je pjevačica pod maskom u koju je zaljubljen ovaj rijaliti igrač? “ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov se oglasila za HYPE TV nakon što je Đuričićka JAVNO PRIZNALA da je na EKSPLICITNIM SNIMCIMA I SLIKAMA zapravo ona TUGA DO NEBA! Iznenada UMRO srbijanski muzičar Nova pjesma Massima Savića prkosi baksuznom datumu FATIMA ZAPRIJETILA! Moraš i moje ime pominjati, da ne bi ZAVRŠIO U ČORBI “MAJKA MI JE POSLALA PORUKU “JESI ŽIV?” Gastoz o pokojnoj majci “Od njene smrti sam se potpuno promijenio” Dženifer Lopez uklonila tetovažu posvećenu Benu Afleku ODROBIJAO 161 MILION EURA: ŠOKANTNO PREDSTAVLJANJE RIJALITI TAKMIČARA Lidija Bačić objavila prvi narodnjak: Sve je ovo savršen spoj Najpametniji ljudi su rođeni u ovim horoskopskim znakovima BLJAKUŠA! ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJE OPERACIJE! Mlitava, puna celulita! Lice iz zone sumraka! Skandalozne slike koje bi najradije uništila (FOTO) Određen jednomjesečni pritvor osumnjičenoj za ubistvo supruga na Alipašinom Polju Čola i njegova supruga proživjeli traumu kakva se viđa samo u horor filmovima JELENA ĐOKOVIĆ O ODGAJANJU DJECE! Novakova žena šokirala svojim stavom

GASTOZ SE OGRIJEŠIO O MAJKU: Osam godina nakon njene TRAGIČNE SMRTI otvorio dušu

Objavio: RHT
13/09/2024 12:15 PM

GASTOZ SE OGRIJEŠIO O MAJKU

Kaje se što nije više vremena provodio sa njom!

Foto: Instagram.com

Gordana Marinković, majka rijaliti-takmičara Nenada Marinkovića Gastoza, preminula je u Parizu u decembru 2016. godine.

GASTOZ SE OGRIJEŠIO O MAJKU

Tamo je živjela posljednjih nekoliko godina. Njeno beživotno tijelo prijatelji su pronašli na podu stana tek dva dana poslije smrti. A preminula je od posljedica srčanog udara.

Gastoz je aktuelni učesnik rijalitija, a sinoć su njegovi cimeri i on dobili priliku da se predstave publici. I ispričaju zbog čega se kaju u životu. Tada se Gastoz osvrnuo na smrt svoje majke.

On se gorko kaje zbog toga što je dozvolio da mu popularnost udari u glavu, zbog čega nije provodio dovoljno vremena sa njom

– Vezuje se za moju majku to, shvatio sam koliko mi je značila kad sam je izgubio. Popularnost i lova su mi ušle u uši. Kapirao sam kao majka je tu, čekaće me. Izlazio sam sa k**vama, a trebalo je sa majkom. Kad je otišla, shvatio sam sve. Mislio sam da će majka da mi živi srećno – rekao je Gastoz pa priznao da li ga to “jede”:

– Jede me, ali ‘ajde nešto drugo, a ne majka.

Javnost je pogodila Gastozova ispovest…

Iz lične karte

Nenad Marinković je rođen 10. marta 1992. godine u Svilajncu. On je sin Gordane Marinković i Svetislava Sinđelića, poznatog kao “Đura”. Njegov otac, osim Nenada, ima još petoro djece. Nenad je prvobitno nosio prezime Marinković, ali je 2018. godine preuzeo očevo prezime Sinđelić. Ipak, kasnije je izjavio da se zvanično još uvijek preziva Marinković.

Nenad je djetinjstvo proveo sa majkom u Svilajncu, a nakon završetka osnovne škole preselio se u Pariz. Kako bi se pridružio majci koja je ranije otišla tamo da radi. U Parizu je započeo svoju karijeru kao konobar, a 2009. godine je počeo da snima video klipove za Jutjub…

Pročitajte i: Izdato upozorenje na obilne padavine i porast bujičnih vodotokova: Od danas drastično zahlađenje, poznato do kada će trajati.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS