calendar

Petak 5. Jul, 2023

TUGA! Gagi Đogani teška srca progovorio o zetu Marku Miljkoviću i njegovom privođenju! Pa spomenuo i Lunu

Objavio: RHT
14/05/2024 4:40 PM

Gagi progovorio o zetu!

Gagi Đogani kao i cijela njegova porodica van sebe su od sinoć kada je Marko Miljković zbog incidenta u stambenoj zgradi odveden u pratnji policije.

Foto: Ata Images

Naime, Marko se posvađao sa komšijama i kako su naveli gađao im terasu jajima, pa je došlo do većeg incidenta, tuče i njegovog privođenja. On je u večernjim časovima odveden u pratnji policije u Urgentni centra na pregled, a onda i u psihijatrijsku ustanovu Laza Lazarević. Odakle je odveden u Policiju gdje je i prenoćio.

Luna Đogani je kako svi koji su se čuli sa njom u jako lošem stanju, jer ne može da vjeruje šta joj se dešava. A njen otac Gagi Đogani potvrdio je za medije:

Foto: M.M./ATAImages

 Sve što vi znate znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Sad je kući. Nisam se čuo sa Markom on je u policiji, teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja. Niko nije dobro Luna nije dobro. Ne znam odakle mu one povrede. Luna je sa djecom i loše je – rekao je Gagi za medije.

– Zabrinuti smo, iznenadio nas je, opet s druge strane… Ne znam. Luna je ljuta, a opet… Žao mi je što se ovo desilo – završio je Gagi koji nije htio dalje da priča. Jer zna i sam da će se Luna ljutiti na njega što iznosi ove detalje. Za sada Luna se nije javljala na telefon i nije davala izjave za medije.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS