calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA Vesna Dragojević odgovorila kritičarima: “Svašta se može nazvati cirkusom, ovo se radi zbog 30.000 ljudi koji dolaze” Zauvijek nas je napustila poznata glumica: Kolege širom svijeta se emotivnim porukama opraštaju od nje PRVO OGLAŠAVANJE ACE LUKASA NAKON HOSPITALIZACIJE! Obratio se publici SAOPŠTENJEM: “Dragi moji…” Barbara Bobak “pukla” u Tuzli na Jezeru Modrac! Jedva prodala 100 ulaznica! (VIDEO) Ibrahimović upitan o jezicima koje govori: Krenulo je dobro, a onda gaf

FUJ! DALILA I CAR SKANDALOZNU SVAĐU REŠILI VRELOM AKCIJOM! (VIDEO)

Objavio: RHT
15/06/2022 11:05 AM

Dalila Dragojević u nekoliko navrata doživela je pomračenje, te je u toku večeri kukala i jaukala na sav glas, dok se Filip Car nervirao.

https://www.instagram.com/tv/Cez8m-ljGzm/?utm_source=ig_web_copy_link

Naime, njih dvoje su otišli zajedno da se istuširaju, kako bi porazgovarali, ali je to krenulo drugim tokom.

Njih dvoje su uplovili u vrelu akciju, koja nije toliko dugo trajala, a kako će se na dalje odvijati situacija, ostaje nam da ispratimo.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Dalila i Filip ovako ponašaju, a mnogi zaključuju da oni kao da obožavaju da se prvo tuku, a onda da imaju žestoke akcije u rijalitiju i to bez stida i srama.

Pre nego što su završili u vreloj akciji, par se celu noć svađao i tukao. Tako se u jednom trenutku čak Dalila i na podu, a Filip su je ščepao za vrat i gušio.

– Daj da te pitam nešto normalno. Kažem ti da ja ovo nisam napravio. Zamisli da na osnovu tvog ponašanja, da se ponašam. Je l’ se sećaš kad ti je Dejan to radio – rekao je Car.

– Dejan me ne intresuje. Ti si jedini čovek koji me intresuje, kunem ti se. Nije me intresovao zato što sam se od prvog dana zaljubila u tebe – drala se Dalila.

– Da li ti vidiš svoje ponašanje i postupke? Da li meriš sebe – drao se Car.

https://www.instagram.com/tv/Cez-0AIDeHl/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor:Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS