calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO)

Frizura Dragane Mićalović apsolutni hit! Pogodna je za svaku priliku!

Objavio: RHT
07/10/2021 12:40 PM

Frizura Dragane Mićalović preti da postane jedan od vodećih trendova ove jeseni, a pogodna je za svaku priliku.

Frizura Dragane Mićalović oduševila sve!

Jesen pred nama, što se tiče mode, ali i beauty trendova, ponovo donosi boho vibracije. U prilog tome ide činjenica da se sve češće biraju razbarušene, predimenzionirane pletenice, pogodne za nošenje u svakoj prilici.

Frizura Dragane Mićalović, koja je prilikom njenog pojavljivanja u jednoj emisiji oduševila gledaoce, upravo predstavlja kombinaciju boho pletenica i puštene talasaste kose. Pomenuti look pogodan je za casual varijante, ali i za one posebne prilike, kada želite da savršena frizura bude “šlag na torti” vašeg besprekornog izgleda.

Ovu šik frizuru, Dragana je upotpunila blagom šminkom i jednostavnom crnom majicom preko koje je obukla teksas jaknu.

Foto: Instagram printscreen

Izvor: WWW.hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS