calendar

Petak 2. Avgust, 2023

FRAPANTNO: Isplivao skandalozni snimak Miljane Kulić sa kutijom lekova, krišom guta i gricka tablete kao da su bombone!

Objavio: RHT
02/04/2023 2:00 PM

Miljana Kulić, popularna učesnica rijaliti programa, otvoreno je priznala da se i dalje bori sa psihičkim problemima i da redovno pije lekove kako bi održala svoje zdravlje u dobrom stanju. Međutim, nedavni događaji u “Zadruzi” pokazuju da Kulićeva očigledno ne drži striktno do preporuka svojih lekara.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Miljana je nedavno uhvaćena kako krišom gricka lekove iz plastične kutije, koju je čuvala ispod kreveta. Dok je njen cimer Lazar Čolić spavao, Miljana je bez ikakve sumnje gutala lekove kao da su bombone, zalivajući ih vodom i uopšte ne pazeći na doziranje ili način na koji ih uzima.

Iako je u rijalitiju svakom učesniku obezbeđena medicinska pomoć, Miljana očigledno nije htela da prepusti ništa slučaju i čuvala je svoje sopstvene zalihe lekova. Iako je razumljivo da se u takvim situacijama može osećati ranjivo i da je važno održavati dobro psihičko stanje, nepravilna upotreba lekova može biti veoma opasna po zdravlje.

Miljanin postupak je izazvao zabrinutost kod njenih cimera, ali i kod publike koja prati ovaj rijaliti program. Nadamo se da će ova situacija poslužiti kao podsetnik da je važno pratiti savete stručnjaka i držati se preporučenih doza lekova, kako bi se izbegle moguće posledice koje mogu biti veoma ozbiljne.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS