calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

“Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem

Objavio: RHT
01/09/2024 6:30 PM

“Fotošop i od babe napravi curu”

Zbogom, more – odoh u planine.

Tako je Neda Ukraden opisala fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Foto: printscreen

U 74. godini pozirala je u kupaćem.

To je zasmetalo nekim njenim pratiteljkama.

“Fotošop i od babe napravi curu”, glasio je komentar jedne od njih.

Ukraden je imala spreman odgovor i to veoma žestok.

Poslužiće i za još neke.

“Ajde što si slabovida, pa ne vidiš šta je fotošop, a šta nije. Isto me ne voliš, a pratiš me i nerviraš se i to je OK, jer kako da me voli takva spodoba. Ali što imaš potrebu da svoju ljubomoru, glupost zaviješ u šovinizam, pa to i javno objaviš bez blama, e to mi te već žao. Mogu zamisliti koliko se nerviraš. Uh, kako je to jadno. A meni drago”, uzvratila je Neda Ukraden.

Čitajte i Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj

Udruženje hrvatskih veterana, učesnika ratova 90-ih godina podnijelo je danas krivičnu prijavu protiv organizatora sinoćnjeg koncerta Bijelog dugmeta u Splitu.

Naime, oni traže i da se pjevač Alen Islamović proglasi nepoželjnom osobom u Hrvatskoj zbog toga što se tokom izvođenja pjesme “Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo” na video-bimu pojavila jugoslovenska zastava.

Udruženje veterana navodi da je prijavu podnijelo zbog “promovisanja komunističke ideologije i njenih simbola” bivše Jugoslavije.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS