calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA

(FOTO) Za nju kažu da je NAJZGODNIJA BAKA na estradi: Skinula se u bikini, pokazala ČVRSTO TIJELO, a muškarci ne skidaju pogled sa njenog BUJNOG POPRSJA

Objavio: RHT
18/07/2023 9:41 AM

Pjevačica Anabela Atijas, važi za jednu od najzgodnijih baka na domaćoj javnoj sceni.

Foto:Anabelci/instagram

Anabela se, naime, trenutno nalazi na odmoru u Grčkoj odakle je objavila niz fotografija dok je pozirala u pink bikiniju.

Pjevačica je pokazala uzak struk, trbušnjake, ali i bujno poprsje.

Anabela u kupaćem
Anabela u kupaćem

„Prezgodna“, „Kakva bomba“, „Bravo za formu“, samo su neki od komentara ispod ove objave.

Anabela je nedavno govorila o njenim navikama i liniji na kojoj joj mnogi zavide.

– Ima momenata kad se ugojim, ima dana kad pripazim i dovedem liniju do toga da sam ja zadovoljna, nisam nikada težila savršenstvu, jer nisam tip koji robuje nečemu, uživam u hrani i ne bih mogla da se odreknem ničega, tako da mislim da je teško generalno djevojkama sa mnom, a opet nije ni meni lako, reći će: „Vidi ova pomamila se, a ima kćerke, poludjela baba“, a meni je to kul, jer znači da ih nervira što se ja tako dobro držim.

Inače, Anabela nerijetko ističe da je ponosna jer je postala baka veoma mlada, kada joj je kćerka Luna Đogani podarila unuku Miu, a uskoro u njihov dom stiže još jedna prinova.

BONUS VIDEO:

(blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS