calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

FILMSKA POTERA U NOVOM SADU! Policija jurila mladića koji je vozio bez dozvole

Objavio: RHT
13/11/2022 6:38 PM

Mladić je u Novom Sadu ukrao auto iz servisa svog oca, a onda bežao od policije.

Foto: Screenshot Youtube

Novosađanin D.Đ. uhapšen je sinoć u blizini Rumenke nakon što je iz očevog auto – servisa navodno ukrao “golf 4”, a zatim istim kolima bežao od policije. Policijska potera kao iz akcionih filmova počela je u subotu oko 23.30 časova na Rumenačkom putu u Novom Sadu. Prethodno je D.Đ. iz servisa svoga oca podesnim alatom skinuo kontakt bravu i povezivanjem žica za paljenje startovao automobil koji je u servis dovežen na popravku

“Saobraćajni policajci dali su znak D.Đ. da zaustavi vozilo, ali je on to odbio, skrenuo sa kolovoza na travu i bezobrazno zaobišao policajce i njihov patrolni automobil. Velikom brzinom nastavio je kretanje ka Rumenci. Policajci su odmah o svemu obavestili kolege koji su sa nekoliko patrolnih automobila krenuli u poteru”, navodi naš dobro obavešteni izvor.

Na delu puta između Novog Sada i Rumenke, naglašava on, D.Đ. je napravio ozbiljan prekršaj ugrožavajući svoj, ali i živote policajaca i ostalih učesnika u saobraćaju, piše Informer. “Nasilničkom vožnjom na nadvožnjaku preko pruge velikom brzinom krenuo je u obilaženje kolone vozila. Policajci koji su ga jurili su mu sve vreme signalizirali iz kola u pokretu da zaustavi automobil, ali on je još većom brzinom nastavio da beži ulicama Rumenke”, kaže naš sagovornik i dodaje da je drski vozač, kako bi zavarao trag policajcima u jednom trenutku skrenuo sa asfaltnog na zemljani put.

Prema nezvaničnim saznanjima, saobraćajna policija je 2019. godine isključila D.Đ. iz saobraćaja zbog prekršaja. “Iznenada velikom brzinom uleteo je u polje pšenica gde ga je sustigla policijska patrola i uhapsila. Nakon identifikacije mladić je podvrgnut testiranju na alkohol i narkotike, ali je bio negativan. Daljom proverom utvrđeno je da nema položen vozački ispit, a da je automobil obio i ukrao iz očeve mehaničarske radnje”, kaže on.

Protiv D.Đ. kome je određen pritvor do 48 sati biće podneta krivična prijava zbog krađe automobila, a danas bi trebalo da bude priveden u Prekršajni sud u Novom Sadu.

Izvor: MONDO, Informer

Tagovi:

  • Novi Sad
  • Policija
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS