calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI PROGOVORILA o korištenju NARKOTIČKIH SREDSTAVA: “Probala sam bijelo…” TIK-TAK! JOŠ MALO DO POČETKA SPEKTAKLA! Saša Mirković DIREKTNO SA IMANJA u Lisovićima! Najavio POČETAK SEZONE Žena u Hrvatskoj zbog šale ostala bez noge: “Čudo je ostala živa” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presjekla i donijela odluku, sve javno objavila (FOTO) STANISLAV NE MOŽE DA DIŠE! Mora na hitnu operaciju SEKA ALEKSIĆ BIJESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvjezdica” Fitness ljeto na Betaniji: Besplatni treninzi na otvorenom za sve generacije ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smijale smo se do jutra” LEPI MIĆA ZATRAŽIO ZAŠTITU POLICIJE Post festum žestoke svađe sa Asminom ŠOK TRANSFORMACIJA! Prije 30 godina opčinila svijet, sad je niko ne prepoznaje – ovo je Bejb iz “Prljavog plesa” PROCURIO SNIMAK MAJINE TROJKE U KREVETU Djevojka u kafiću izvadila nož i prijetila gošći: “Isjeckat ću te na komade” SKANDAL Barjaktarka na Olimpijskim igrama ima nalog na stranici za odrasle! Digla državu na noge “SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbu’o sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) U NAJAVI RASKID MIONE I ŠA! Pojavio se šokantan dokaz NEOČEKIVANO! Svi zanijemili zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO)

“FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM”

Objavio: RHT
24/07/2024 10:15 AM

“FILIP JE ISFRUSTRIRAN!“

Rijaliti učesnik Filip Car progovorio je o odnosu sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom ima kćerku Leonu, te tom prilikom otkrio skandalozne detalje raskida.

“FILIP JE ISFRUSTRIRAN!“
Foto: Hypetv/ Instagram printscreen/majamarinkovic/Tiktok printscreen/filip car/aleksandra nikolic

Filip Car je iskoristio priliku da potkači i Dejana Dragojevića, pa je na popularnoj društvenoj mreži TikTok osuo paljbu po Dragojeviću nazivajući ga “psom”.

“FILIP JE ISFRUSTRIRAN!“

– Nije mu bilo pravo kada je vidio vijest o Davidu i Maji, jer on brani svaku svoju bivšu i sa svakom opet bude. I on svaku voli! To je bipolarno!

– On je ljut na mene što sam bio sa onom, pa što sam bio sa Aleksandrom. Sad je ljut zbog Davida i Maje.

Foto ATA Images

– Čujem da me opet naziva “vehabijom”, šta ja sad treba da mu se obrušim na te mekane koščice svilene na te plave okice slatke.

– Filipa sada boli Maja, isfrustriran je! Hoće da je sve njegovo! Pa ne može! Pusti ti Dejana! Neka sam i najgori, izašao sam iz svega. Ja ću Filipa uvek braniti, čitav život, jer je to zaslužio, ja sam mu stvarno dužnik.

Foto: HypeTV/ATA images

– I ovo sad nije šala, kao neki svjedok na sudu mogu biti ja, ako neko pita, ovaj čovjek ovdje (pjeva). A možda je on zaljubljen u mene? Ne znam, vidjećemo! – zaključio je Dejan za HypeTV.

Kompletno obraćanje pogledajte klikom na video ispod ovog teksta:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS