calendar

Petak 30. Avgust, 2023

FILIP CAR NAPRAVIO HAOS ZBOG ALEKSANDRE! Pokrenuo sudski postupak zbog djeteta

Objavio: RHT
30/08/2024 1:40 PM

CAR NAPRAVIO HAOS ZBOG ALEKSANDRE

Aleksandra Nikolić juče je objavila prvu fotografiju s novim dečkom i izazvala pravu pometnju. I dok njeni fanovi oduševljeno komentarišu, ovi drugi je grde i pljuju jer smatraju da to ne priliči majci tako malog djeteta.

foto: prinscreen/instagram/filip_car_capo_ck

Kada je vidio komentare i sliku koju je Aleks postavila na društvene, Filip Car je (bio) mnogo ljut. Tim povodom se hitno oglasio.

CAR NAPRAVIO HAOS ZBOG ALEKSANDRE

Iako su mnogi misili da je tetovaže ruke koja drži Alelsandru Filipova, ali nije ipak tako.

– Ruka nije moja, niti sam se pomirio s njom. Ko poznaje tetovaže moje i moje ruke to vidi odmah! Kada sam govorio da je razlog njenog nedolaska da živimo zajedno sumnjiv, ljudi oko mene nisu vjerovali. Kada sam rekao da nedovođenje djeteta na ljetovanje i korektan roditeljski odnos je neobičan, isto su svi su govorili da sam lud! Ja već dva mjeseca znam da ona ima nekoga. I to sam slučajno saznao, ali su mi ona i njena majka priznale to. Samo znate kako…

Također, dodao je i ovo:

– U tim momentima njenog nedolaska i svega toga ja sam dosta pio, loš sam bio u glavi. I skrhan nisam znao da se nosim sa situacijom. E pa ovim putem neka znaju njeni fanatici da je Filip napravio sve da bi ona i naše dijete došli u Crikvenicu i imali zajednički dom. Kad je počela odugovlačiti i pravit me budalom, na kraju nije došla i tu sam skroz se s*ebao. Ali, našao sam neku snagu i preokrenuo sam život. Treniram, zdravo živim i pripremam se za veliki sportski projekat u kojem učestvujem! – rekao je.

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

– Prepodobna majka koja je već dva mjeseca nakon trudnoće stavila botoks i ostale estetske korekcije na svom licu išla naokolo i našla muškarca mene ne zanima. A ona šutne dijete osobi koja nije znala ni svoju djecu vaspitati i ide okolo naokolo ili se blesi na Tiktoku. I nabija muziku dok dijete zatvori u sobu od dva kvadrata u kojoj je 300 stepeni! Za dijete lažu, nisu u stanju niti da se jave, pošalju sliku. A kamoli da mi otvore vrata doma da vidim kćerku. Čak je izjavila da ne smije ni dijete na video-snimak sa mnom iz njoj poznatih razloga! 

Pokrenuo postupak

– Ja sam pokrenuo postupak gdje tražim preko suda svoja prava, a u devetom mjesecu dolazim sa porodicom u Beograd. Pa se nadam da će se udostojiti da se javi mojima da vidimo kćerku! Vjerujte mi, ja sam i budala i loš momak i grešan i sve sam moguće. Ali, nisam zaslužio da mi neko uskraćuje moja roditeljska prava… – otkrio je Filip Car.

Pročitajte i: Saša Mirković se oglasio nakon OČAJNE POSJETE prvog dana festivala u Zaječaru: “49. GITARIJADU organizovao je tim koji sam odabrao i bilo je preko 300.000 POSJETILACA za ČETIRI DANA”.

BONUS VIDEO:

(Alo/Pink TV/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS