calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA! Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene…

Filip Car i Aleks najavili datum vjenčanja: Otkrili detalje svog odnosa nakon izlaska iz rijalitija i života u Crikvenici, pa se dotakli i mame Slovenke!

Objavio: RHT
19/06/2023 5:00 PM

Aleksandra Nikolić i njen vjerenik Filip Car prvi put su za medije otkrili detalje o svom životu u Crikvenici, zajedničkom provedenom vremenu i planovima za budućnost.

Na samom startu razgovora, govorili su o tome kako trenutno provode vrijeme na jadranskom primorju.

– Iskreno, sinoć smo bili na nekom rođendanu, pa smo malo umorni. Iskreno, oporavljamo se još, nismo se još vratili na fabrička podešavanja. Ovdje je dosta mirno, lijepo je, u Beogradu je ludilo, tako da se ovdje oporavljamo, komentari su prelijepi – rekla je Aleks, a Car je na pitanje da li ima ljubomornih scena, odgovorio:

– Stvarno se dobro slažemo, slagali smo se i u rijalitiju, ali i napolju. Imam osjećaj kao da smo godinama zajedno. Prvi put smo sinoć otišli među ljude, gledamo filmove, ležimo, odmaramo se. Falilo nam je te samoće, da smo van kamera i ljudi. Ljubomore nema, jer smo 24 sata zajedno. Sva sreća nije naletjela moja bivša djevojka sinoć u Crikvenici, a da je naletjela, ne bih rekao- rekao je Car.

Ono što je mnoge zanimalo jeste kako su Filipovi roditelji, Milica i Franjo, prihvatili Aleks i kakvo mišljenje imaju o njihovom odnosu.

– Ne bih ja puno pričala, ne bih miješala njegove u javni svijet. Osjećam se predivno, sve je onako kako mi je on pričao. To su divni ljudi, mama mu je super žena, otac, sestra, osjećam se prijatno. Ja sam njemu pričala: “Kako ću ja kod tebe?! Ja sam stidljiva, biće mi glupo”, ne, ništa mi nije glupo – rekla je Aleks.

Car je potom otkrio i da li su razgovarali na temu jvenčanja:

– Nismo ni spomenuli to – nasmijao se Car.

– Nismo pričali o tome stvarno, ali ćete biti obavješteni kad budemo odlučili – rekla je Nikolićeva.

Aleksandrina majka, Slovenka Lola Nikolić, nije podržavala njihovu vezu tokom boravka u rijalitiju. Sada, pobjednica Zadruge 6, otkriva kakav stav majka ima u trenutnoj situaciji.

– Pozdrav za mamu, sigurno gleda. Iskrena da budem, nekako je spustila loptu i kada sam krenula sa Filipom za Hrvatsku rekla mi je da mu kažem da me čuva i da se ne svađamo, čak ga je u par poziva pozdravila, tako da smo na dobrom putu – otkrila je Aleks, te je Car istakao da se neće nametati u dokazivanju Slovenki, već će pustiti da vrijeme učini svoje:

 -Ja sam rekao po izlasku iz rijalitija da će vremenom žena vidjeti kakav je naš odnos, kako se ja ophodim prema njoj, neće imati razloga da ne prihvati i pređe preko nekih stvari koje su bile loše, da ne bude skeptična i da nam priliku. Mislim da nećemo imati nikakav problem, jednostavno nam je lijepo. To je ono što nas čini sretnim. Neću se nametati ženi po svaku cijenu, neka vrijeme pokaže. Vrijeme je najveći pokazatelj svega – rekao je Car.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS