calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

FILIP CAR HITNO REAGOVAO ZBOG ALEKSANDRE! Obratio joj se javno, nije mogao više da izdrži!

Objavio: RHT
19/03/2024 7:20 PM

Filip Car hitno reagovao zbog Aleksandre!

Pobjednica rijalitija, Aleksandra Nikolić, nalazi se u devetom mjesecu trudnoće i sa nestrpljenjem iščekuje dolazak svog mališana.

Nedavno se oglasila putem društvene mreže Instagram, gdje je pozirala nasmijana nakon posjete doktoru, ističući da se broje sitno do porođaja, kao i zahvalnost prema svojoj doktorki.

Photo: Printscreen Instagram, Filip Car hitno reagovao zbog Aleksandre!

U ovom važnom periodu, Aleksandru prati i njen partner Filip Car, koji je izjavio da je Aleksandra dobro. Te da iako postoje određene komplikacije, ona hrabro nosi svoju trudnoću. Filip je istakao da su dobili tačan termin za porođaj, koji je planiran za 10. ili 11. april. S tim da se termin može pomjeriti za koji dan. Istakao je i da će javnost biti obaviještena o dolasku njihove kćerke na svijet putem njegovog profila na društvenim mrežama ili direktno sa slavlja.

Photo: Printscreen Instagram

Iako svaka trudnoća nosi određene izazove, Filip je naglasio da je Aleksandra hrabra i da se hrabro nosi sa svim izazovima. On je istakao da je sa bebom sve u najboljem redu i da se raduju njenom dolasku.

Ovaj period sigurno donosi mnogo uzbuđenja za Aleksandru, koja se sada priprema za ulogu majke. Uprkos izazovima, ona je puna pozitivne energije i spremna je za naredni korak u svom životu.

Podsjetimo, Aleksandra i Car zavoljeli su se u rijalitiju. Nakon što su saznali da je beba na putu, Nikolićeva se preselila u njegovu rodnu Crikvenicu. Ipak, usljed nesuglasica, donijeli su odluku da se raziđu – jedno vrijeme nisu imali kontakt, dok je sada, kako kažu, sve u najboljem redu. Da li su obnovili prijateljstvo ili pak i emotivnu vezu – još uvijek nisu otkrili, iako njihovi fanovi uveliko spekulišu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS