calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Zmajevi” odradili novi trening, Barbareza jedna stvar posebno raduje Drama u Splitu: Veliki požar na benzinskoj pumpi, poginula jedna osoba RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe: ”Usne dvije linije, a jagodice nema”(FOTO) BILA JE VJERENICA BORE ĐORĐEVIĆA: Posvetio joj je pjesme od kojih je jednu doživjela kao STRAŠNU OSVETU! KOME JESEN DONOSI UNAPRIJEĐENJE I POVEĆANJE PLATE: Stiže vrijeme obilja i VELIKE promjene za ove horoskopske znakove! “U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin iznio stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija Stanje na požarištu na Bjelašnici pogoršano, zatražen angažman helikoptera OSBiH “ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio ANĐELA U SUBOTU ULAZI U RIJALITI SA ZVEZDANOM? HOĆE LI SE PONOVO BRUKATI, ILI? Sve na dlanu otkrivamo Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jabuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje

“Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora!

Objavio: RHT
03/09/2024 3:20 PM

“Fejsbuk gradonačelnik”

Provocira građane i napada žene sa mora!

Foto: ZAmedia video/printscreen

Velika prašina podigla se nakon objave poznate influenserke Milice Polskaje u kojoj je apelovala na gradonačelnika Zaječara Boška Ničića da učini nešto povodom problema koji mještani Grlišta imaju sa vodosnabdevanjem.

“Fejsbuk gradonačelnik”

Naime, Polskaja je istakla da Grlištanci više od deset dana nemaju vodu, a Ničić je odmah, u svom maniru odgovorio na fejsbuku.

Ako iko igdje vidi ovu gospođu, kako mi neki javiše iz Grlišta, neka joj slobodno kažu da, za razliku od Kazahstana, Dubajia itd, u Zaječaru postoji JP “Vodovod”. Koje se bavi vodosnabdijevanjem i da isto ima i NO, direktora i tehničkog direktora. Gradonačelnik može, ako ne rade dobro, jedino da predloži njihovu smjenu, ali nikako i da popravlja kvarove na vodovodnoj mreži.

Gradonačelnik je, za njenu informaciju, trenutno na sedmodnevnom odmoru, sa porodicom, u Grčkoj. Ali pošto se nije bogato udomio taj odmor nije ni za pomenuti. Ništa jahte, žurke, šampanjci… Samo slano more i domaći patlidžani s’ feta sirinje“, napisao je Ničić.

Ničić je nadaleko poznat po svojim fejsbuk statusima i objavama, u kojima napada sve one koji kritikuju njegov rad. Zbog toga mu je narod nadenuo prigodan nadimak “fejsbuk gradonačelnik”.

Nema mnogo sluha za probleme građana

“Fejsbuk gradonačelnik” je alergičan na kritike. Zbog toga, često zna da u svojim “izlaganjima” na fejsbuku pretjera i neistomišljenicima smišlja jako pogrdne nadimke.

Za probleme građana nema mnogo sluha, ali kada je u pitanju on, njegovo zdravlje i komfor, “ne žali pare”. Svi već dobro pamte njegove čuvene intervjue i gostovanja tokom korone, kada je dolazio u zaštitnim odijelima i skafanderima, više ličivši na astronauta, nego čovjeka koji vodi jedan grad.

Iz udobnosti svoje fotelje na Lubničkom brdu izvještavao je o broju zaraženih u gradu, plašivši već zaplašeni narod rigoroznim kaznama.

Iz vile na Lubničkom brdu gleda Zaječarce “sa visine”

I dok se baškari u svom novom domu iz kog objavljuje “kako se krčka ručak”, ne mari mnogo za svoje sugrađane. Za sjednice Gradske skupštine unajmljuje privatno obezbjeđenje, u Gradskoj upravi ima zaseban toalet gdje se tušira u radno vrijeme. A drva mu cijepaju direktori javnih preduzeća.

Meštanima Međumurske ulice kojima su kuće još pre više od godinu dana izgorele u požaru dao je obećanje da će biti zbrinuti, da će dobiti montažne. To je izgleda zaboravio, pa ih ostavio na ulici.

Fejsbuk gradonačelnik rasprodaje gradsku imovinu

Na posljednjoj sjednici gradske Skupštine, iz javne svojine Grada Zaječara, otuđena je parcela u ukupnoj površini od 0,84 ha u ulici 14. srpske udarne brigade u Zaječaru.

Tome se usprotivio odbornik Nenad Ristović, koji je objasnio da je ova katastarska parcela ustvari fudbalsko igralište. Ristović je naveo da se ne može prodavati bez plana o tome da će biti napravljeno novo igralište.

Onaj ko je podnosio odluku morao je da pokaže dobru volju i da kaže: Dajemo parcelu koja je u našem vlasništvu. Ali ćemo blagovremeno da odredimo drugu parcelu u okviru V mjesne zajednice i da omogućimo da postoji jedno fudbalsko igralište ovih dimenzija. To je pravo ljudi koji žive u Kotlujevcu i to je njihov, a i moj stav. Samo iz tog razloga, glasaćemo protiv ove odluke”, rekao je Ristović.

Ničić je kasnije objasnio da će na tom prostoru biti izgrađen Univerexport.

Sabranih djela zaječarskog gradonačelnika sa fejsbuka ima puno. U narednom periodu imaćete priliku da se podsjetite brojnih “plodova njegovog rada”!

BONUS VIDEO:

(ZaječarOnline/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS