calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji? ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE! Miona UKRALA ODJEĆU pred ULAZAK u rijaliti: “Prevareni smo”, SKANDAL ANELI U SUZAMA ZBOG JANJUŠA! Spomenula i Noru! Skandalozno priznanje! KRENULA NA PLIVANJE I NIJE SE VRATILA Pronađeno tijelo tokom potrage za ženom poznatog sportiste ŠOK NAD ŠOKOVIMA! ANELIN BIVŠI U ZAGRLJAJU VODITELJICE RIJALITIJA! Isplivala njihova INTIMNA fotografija ČLAN PRODUKCIJE BAHAT PREMA MILJANI? Isplivao video VAN KAMERA! Evo šta se dešavalo dok su Marija i Siniša u POLICIJI Očekuje nas drastična promjena vremena: Stižu kišni dani i niže temperature LAŽNI PASOŠ, LAŽNI PAPIRI… Anđela Đuričić POKUŠALA DA SAKRIJE SRAMOTU! Nakon MONSTRUOZNOG PLANA O SAMOUBISTVU, isplivali detalji NEZAKONITIH RADNJI “BOLJE DA ME DUŠICA NE VUČE ZA JEZIK! Imam FOTOGRAFIJE čime se bavi i šta radi!” Anđela Đuričić ucjenjivala i prijetila Jakovljevićevoj? ŠOK! “MUČKI SU GA TUKLI OPERISANOG OD KARCINOMA” Marija Kulić u POLICIJSKOJ STANICI: “Ležao je nepomično na podu” Selektor Barbarez poslije poraza protiv Nizozemske: Ako ćete ikoga kriviti, krivite mene Dnevni horoskop za nedjelju, 8. septembar 2024. godine: Ovan će se opariti, Djevica sumnja u partnera, a Vi? Aleks raskrinkala Cara: SAMO BOLESTAN UM MOŽE KAZATI DA SAM BILA U VEZI DOK SAM BILA TRUDNA! Progovorila i o novom dečku SVE JE KRENULO PO ZLU! Željko Mitrović se zapalio uživo u programu, kamere se odmah sklonile! SKANDAL! Astrolozi tvrde da su ovo najpouzdaniji horoskopski znakovi FILIP CAR IMAO S*KS SA ANĐELOM I DUŠICOM?! Isplivala prljava istina van kamera! Skandalozni detalj ugledao svjetlost dana!

HAOS U NEUMU SE NASTAVLJA: Fatimi dozlogrdile uvrede, Sultan rekao svoje

Objavio: RHT
11/07/2024 10:00 PM

Fatimi dozlogrdile uvrede Sultan rekao svoje

Fatimi dozlogrdile uvrede Sultan rekao svoje/Foto: Hype

Haos se nastavlja u Neumu. Fatima, koja je nedavno postala meta uvreda, odlučno odbija da popusti pod pritiskom. Njena hrabrost i odlučnost izazivaju divljenje, ali i dodatne sukobe u zajednici. Situacija je kulminirala kada je Sultan Elmedin, poznat po britkom jeziku, odlučio da progovori.

Čini se da nikad nije bilo napetije u rijalitiju “Život sa dvije žene”. Tenzije su dostigle vrhunac. Žučna rasprava rijaliti para je trajala u nedogled, a Sultan nije birao riječi. Šta je sve rekao pogledajte u nastavku:

Čitajte i HAOS U NEUMU! Sultan Elmedin završio u bolnici, Fatima se gušila! Idilični odmor prerastao u NOĆNU MORU

Ono što je trebao biti odmor iz snova, pretvorilo se u noćnu moru. Naime, ljubavni trio iz rijalitija “Život sa dvije žene” Sultan Elmedin, Jana i Fatima otišli su u Neum na zasluženi odmor.

Fatima, koja je jedva čekala da uživa u moru, počela se gušiti nakon samo nekoliko sati provedenih na plaži. Uhvatila je panika, koja je samo rasla, dok je tražila pomoć.

Tu ipak nije bio kraj nedaćama. I Elmedin je završio u bolnici, što je od planiranog odmora preraslo u pravi košmar. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS