calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Veliko nevrijeme iz Italije ide prema Balkanu: Neće zaobići ni BiH! BIĆE I OBILNOG SNIJEGA Luna Đogani otkrila u kakvim su odnosima Anabela i Gagi: Ništa nije bitnije za dijete… “NEKA JOJ NEKO DODA MARAMICU, BAŠ JOJ CURI NOSIĆ!” Saša Mirković se oglasio nakon skandaloznog ponašanja Dušice Jakovljević u programu uživo! (FOTO) Ponovo HAOS u rijalitiju zbog Aneli! Novi rusvaj izazvao Marko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ja sam rođeni glumac! “Svi su govorili da ću uspjeti…”(VIDEO) MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli

Dok je Fatima u švaleraciji, Arnel, Elmedin i Jana odgovaraju na INTIMNA PITANJA?!

Objavio: RHT
22/08/2024 11:20 PM

Fatima u švaleraciji

Dok je Fatima zauzeta svojim avanturama, Arnel, Elmedin i Jana odlučili su se opustiti uz neobičnu igru. Ovaj trio, poznat po svom duhovitom odnosu, odgovarao je na intimna pitanja koja su izazvala mnogo smijeha i iznenađenja.

Fatima u švaleraciji/Foto: Hype

“Koja ti je najveća tajna?” upitala je Jana kroz osmijeh, gledajući Elmedina, koji se odmah zacrvenio. “Ne mogu to reći pred kamerama,” odgovorio je Elmedin, pokušavajući izbjeći daljnje pitanje.

Arnel, kao uvijek opušten, bez ustručavanja je otkrio neke zanimljive detalje iz svog ljubavnog života.

Dok su pitanja postajala sve osobnija, atmosfera je postajala sve napetija, ali i zabavnija. Publika s nestrpljenjem čeka da vidi kako će se razviti ova neobična situacija, a svi su zainteresirani da saznaju još detalja o njihovim privatnim životima.

Kako je sve izgledalo gledajte u nastavku:

Čitajte i “Svako ima UMJETNIČKI PERFORMANS, KAKAV GOD DA JE…!” Aca Lukas o Desingerici i pjevačicama: To je veći NEMORAL nego njegov NASTUP! (VIDEO)

Najveća balkanska zvijezda je progovorila o trenutno vrlo aktuelnom izvođaču, koji izaziva brojne kontroverze.

Naime, Aca Lukas je upitan da prokomentariše kolegu iz rep branše – Dragomira Despića Desingericu.

“Svako ima umjetnički performans, kakav god da je. Ako on za to ima publiku, onda je to sasvim okej”, kaže Lukas.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS