calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP CAR IMAO S*KS SA ANĐELOM I DUŠICOM?! Isplivala prljava istina van kamera! Skandalozni detalj ugledao svjetlost dana! LIGA NACIJA Težak poraz “Zmajeva” u Ajndhovenu Lepu Brenu ismijavaju zbog pretjeranog korištenja Photoshopa ANĐELA ĐURIČIĆ ŽELJELA IZVRŠITI SAMO***STVO U RIJALITIJU DA BI NAUDILA ČELNICIMA PINK TELEVIZIJE! “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživjela stravičan napad obezbjeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili pištolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO) Kraljica Kamila snimljena u društvu bivšeg supruga kojeg je godinama varala s Čarlsom STANISLAV ODVEO NOVU DJEVOJKU U SELCE!?Maja će izgorjeti od bijesa GREŠKA ŽIVOTA! Matora se odlučila na DRASTIČAN KORAK nakon RASKIDA s Anitom: Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAO ANABELU I GAGIJA: Objavio ovaj video i sve pokazao! SKANDAL (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE “Halo, jedeš ko životinja. Nemoj mljackati!” FATIMA LJUTA KO PUŠKA (VIDEO) EKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO: Aneli uhvaćena VAN KARANTINA (VIDEO) Navijači “Zmajeva” jednoglasni: “Barbarez nas je vratio na tribine, rezultat je sada u drugom planu” SVI DETALJI O LUNI ĐOGANI! Niko nije znao ovo o njoj i njenom porijeklu! “Umjesto da me uče, ponižavali su me” POTRESNO OBRAĆANJE ANELI: Sa ovom se opraštamo ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Bolje je danas biti dobar majstor, nego doktor! (VIDEO) Film s Emirom Hadžihafizbegovićem u glavnoj ulozi nominovan za Oskara

Život sa dvije žene! Fatima čisti bazen ! Otvorila dušu i nikad iskrenije PRIZNALA …

Objavio: RHT
12/06/2024 1:14 PM

Fatima čisti bazen

Rijaliti “Život sa dvije žene” sve je zanimljiviji i gledaniji u cijeloj regiji. Iz dana u dan se prate životi ElmedIna Karića i njegovih žena Jane i Fatime.

Foto:printscreen/youtube Hype tv BiH

Fatima čisti bazen

– Sunce i visoke temperature su glavni krivac što danima svi traže “spas” u toplijim krajevima. Fatima i Jana su svoj “topliji kraj” napravile u Gornjoj Višnjici. Njihov bazen je najbolji. Ovog jutra Fatima se dala u akciju čišćenja bazena. Ona je vadila lišće, zatim mijenjala vodu. Cvijeće i plodovi nakon napordnog rada su ukras ovog dvorišta.

Fatima o komšinici:

-Svaki dan idem kod nje. Ako ne odem danas, sutra ću sigurno. Njena avlija je posebna priča. To je jedna od najljepših kuća. Nema koju vrstu cvijeća nema. Čak žena ima mandarinu. Nije ona toliko velika, ali sigurno ima tri, do četiri kilograma. Zna šta jede. Sada je posadila i limun. Ali cvijeće je fantazija.

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Sve detalje Fatiminog priznanja pogledajte u videu ispod:

hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS