calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

Fatalne zavodnice imaju ove tri osobine

Objavio: RHT
30/05/2024 1:20 PM

Fatalne zavodnice

Znate li žene koje su toliko šarmantne da svi padaju na njih, čak i do te mjere da druge žene ne osjećaju zavist prema njima, već im nedostaje malo da se i same zaljube u njih?

Fatalne zavodnice imaju ove tri osobine / Foto: Pinterest

 Fatalne zavodnice imaju ove tri osobine / Foto: Pinterest

Dakle, otkriveno je da takve zavodnice dijele određene karakteristike.

Autentičnost

Svi se trudimo da se predstavimo u najboljem svjetlu, ali postoji tanka granica između izražavanja sebe i lažnog prikazivanja. Umjesto glume, budite autentični i pokažite zadovoljstvo sobom, ne obazirući se previše na tuđe mišljenje.

To samopouzdanje je neodoljivo i razlikuje žene poput Monike Beluči od drugih koje možda fizički privlače, ali nedostaje im taj “neuhvatljivi faktor”.

Moć pogleda

Žena koja umije da koristi pogled može postići čuda. Velike zavodnice nikada ne skrivaju svoje poglede. One znaju da oči govore više od riječi i koriste ih efikasno, prenosi B92.

Humor

Humor je ključan za šarm. Žene koje se smiju i šale na svoj račun privlačne su jer su autentične i neopterećene sitnicama poput izgleda tokom smijeha.

Pročitajte i: Ovo je osam razloga za jutarnji seks.

Doživjeti orgazam ujutru definitivno će vam popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro, i ostatak dana bi trebalo da bude dobar, jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

Osam razloga za jutarnji seks / Foto: Pexels
Osam razloga za jutarnji seks / Foto: Pexels

Neki ljudi bi sada rekli da nije toliko važno kada i gdje se vodi ljubav, sve dok se to odvija redovno, opušteno i strastveno.

Ipak, jutarnji seks ima svojih prednosti i može biti zaista poseban doživljaj.

Osim toga, nije svejedno kako ćete započeti dan – od toga zavisi da li će biti dobar ili ne.

Osam razloga zbog kojih je dobro imati jutarnji seks:

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS